Betsson is een bookmaker die sinds een korte tijd actief is op de Nederlandse markt. Het bedrijf is nog niet zo bekend, maar probeert via slimme marketing en mooie aanbiedingen haar positie op de markt voor online bedrijven die zich bezig houden met het aanbieden van sportweddenschappen te vergroten en meer aandacht op haar mooie product te vestigen. Het bedrijf is actief in meer dan 18 landen en biedt haar website ook in de verschillende bijbehorende talen aan. Daarnaast biedt het bedrijf een grote keur aan verschillende valuta waarin je de weddenschappen op sportwedstrijden kunt plaatsen.

Speel direct bij Online Bookmaker Betsson

 

Betsson maakt gebruik van één account, waarmee je gebruik kunt maken van een groot aantal verschillende diensten. Zo kun je bij Betsson ondermeer inzetten op sportweddenschappen en is er een sports exchange, waar jij in kunt gaan op de weddenschappen die andere gebruikers van Betsson aanbieden. Tevens kun je bij Betsson spelen met kraskaarten, in het casino en op de pokerwebsite. Het leukste, natuurlijk naast de verschillende sportweddenschappen die Betsson aanbiedt, is de ‘trader’ functie, waarmee je in kunt zetten op bewegingen op de beurs en ook op de verschuivingen die plaats vinden in de waarde van aandelen. Zo kun je ook je kennis op het gebied van de aandelenmarkt volledig kapitaliseren.

Betsson biedt op vrijwel alle grote sporten weddenschappen aan en je kunt onbeperkt wedden op sport wanneer je een account hebt bij Betsson. Zo biedt het bedrijf ondermeer een ruime selectie aan verschillende voetbalweddenschappen. Alle internationale vriendschappelijke wedstrijden, wedstrijden op het EK en op het WK en natuurlijk alle grote wedstrijden in de Eredivisie en in de Champions League, zijn door het bedrijf beschikbaar gesteld om een weddenschap op te plaatsen. Tevens kun je bij Betsson ook weddenschappen plaatsen op tennis, basketbal, Formule 1, wielrennen en tal van andere sporten. Bij Betsson hoef je jezelf nooit te vervelen en is er altijd de mogelijkheid om geld in te zetten op een voor jou interessant weddenschap.

Betsson heeft het voor jou ook mogelijk gemaakt om weddenschappen te plaatsen met behulp van IDeal. Je kunt dit stukje software gebruiken om geld over te boeken naar de speelrekening die je bij Betsson hebt. Zo kun je onbeperkt geld overschrijven naar je speelrekening bij Betsson en dit geld gebruiken om mooie winsten te behalen. Wanneer je nu een account opent bij Betsson, kom je in een aanmerking voor een leuke bonus. Als jij €50 overschrijft naar de speelrekening, krijg je €25 die je gratis in mag zetten op een sportweddenschap naar keuze. Zo maak je een goede start!