Betsson Sportsbook Review

Basis

Site Naam: Betsson Sportsbook
Bonus: €55

Screenshot

Screenshot 1

Betsson is een Zweedse bookmaker die internationaal opereert. Het bedrijf is rond 2000 opgericht en heeft met slimme marketing en strategische overnames een sterke marktpositie verworven in de wereld van het online wedden op sport. In Nederland maken steeds meer sportliefhebbers gebruik van de diensten van Betsson, dat ook in onze taal beschikbaar is. Een ander voordeel is dat er kan worden ingezet met een valuta naar keuze. Dus kun je als Nederlander gewoon met euro’s inzetten en hoef je niet om te rekenen naar ponden of de Zweedse kroon.

Meer producten bij Betsson

Betsson maakt gebruik van één account, waarmee je gebruik kunt maken van een groot aantal verschillende diensten. Zo kun je bij Betsson niet alleen inzetten op sportweddenschappen, er zijn tevens allerlei (casino)spelen, kraskaarten en bingo. Toch blijft het wedden op sportevenementen de hoofdmoot van de activiteiten. Het bedrijf biedt een scala aan sporten aan waarop je een wedje kunt leggen.

BetssonGroup_50years_logoWaarop Wedden bij Betsson

Onvermijdelijk zijn de vele weddenschappen rond het voetbal. Niet alleen is bijna elke competitie vertegenwoordigd, je kunt ook inzetten op meer dan alleen de uitslag. Wie pakt bijvoorbeeld de eerste gele kaart?

Daarnaast kan er op tal van andere sporten worden ingezet. Denk hierbij aan tennis, Formule 1, wielrennen, volleybal en basketbal. En dat geen sport te klein is voor Betsson blijkt wel uit het aanbieden van weddenschappen over trotting, een type paardenraces waar de gemiddelde Nederlander nooit van heeft gehoord.

Betalen bij Betsson

Betsson heeft het voor jou ook mogelijk gemaakt om weddenschappen te plaatsen met behulp van iDeal. Lekker makkelijk en vertrouwd. Je kunt met iDeal geld overmaken naar de speelrekening die je bij Betsson hebt. Met het saldo dat je op de site van Betsson hebt, kun je vervolgens gaan wedden op zoveel wedstrijden als je maar wilt. Wanneer je nu een account opent bij Betsson, kom je in een aanmerking voor een leuke bonus

Wedden op je mobiel

Voor wie altijd en overal wil kunnen wedden heeft Betsson iets nieuws: een app voor op je smartphone. Daarmee kun je, waar je ook bent, snel even inloggen en inzetten. Zet grootspraak over je sportkennis in de kroeg gelijk kracht bij door een online weddenschap aan te gaan bij Betsson. Heb je gelijk? Dan verdien je naast de erkenning van je maten ook nog een leuk zakcentje uit de weddenschap.
wedden bij Betsson

Pak de Speciale Bonus