NordicBet Review

Basis

Site Naam: NordicBet
Bonus: €10

Screenshot

Screenshot 1

NordicBet Sport RecensieOp vele verschillende sporten kun je bij NordicBet weddenschappen afsluiten. Overal vind je beste quoteringen en bijzonder veel opties. In veel landen is dit al een belangrijke speler op de markt wat betreft online bookmakers en met het binnentreden van Nederland laten ze zien nog niet klaar te zijn met de uitbreiding van hun Sportsbook! Voor liefhebbers van diverse wintersporten is NordicBet al helemaal een uitstekende optie want op dat gebied kun je hier veel meer vinden als op andere goksites. Uiteraard is deze aanbieder helemaal veilig en betrouwbaar en kun je hier met een gerust hart wedden op sporten!

 

NordicBet bonus

10 euro bij storting van 10 euro. Lees de voorwaarden om de bonus te claimen.

 

Aanmelden bij NordicBet

NordicBetHet maken van een account bij NordicBet is helemaal gratis en doe je erg eenvoudig door wat gegevens in te vullen en je email account te verifiëren. De persoonlijke gegevens die je in moet vullen zijn voor je eigen veiligheid en zullen niet voor andere doeleinden worden gebruikt. Het is dus geheel veilig en betrouwbaar om hier een account aan te maken. Na het aanmaken van je account kun je vrijwel direct beginnen met spelen en kun je eenvoudig geld op je rekening storten.

 

Geld storten bij NordicBet

Het geld op je rekening zetten kan bij NordicBet op veel verschillende manieren. Helaas kan het (nog) niet via het in Nederland veel gebruikte iDeal, maar andere methoden voldoen ook zeker. Zo kun je via je:

En vele andere methoden geld op je account zetten. Zodra de betaling verwerkt is kun je met het geld op je rekening inzetten op wat je maar wilt.

 

Inzetten bij NordicBet

Het wedden op diverse sporten kan eenvoudigweg via de website van NordicBet. Als je dus je account klaar hebt en je geld op je account hebtNordicBet Sport Recensie gestort dan kan het plezier beginnen. Het aanbod kun je gemakkelijk zien aan de linkerkant van je scherm. Als je op een sport klikt dan zie je alle mogelijke wedstrijden of toernooien waar je op in kunt zetten. Dit zijn er bij bijvoorbeeld voetbal ontzettend veel, want naast veel nationale competities kun je ook internationale toernooien inzetten en vaak ook lagere divisies van diverse landen vinden. Ook op het gebied van wintersporten en Amerikaanse sporten is NordicBet erg divers, dus als je hier graag op wilt wedden dan zit je bij NordicBet gebakken. Andere opties zijn bijvoorbeeld wedden op tennis, darten, Formule 1, wielrennen, boksen en golf. Je kunt het zo gek niet bedenken of de sport staat er tussen en geeft jou vele mogelijkheden om geld te winnen door erop te wedden.

 

Het wedden op diverse sporten kun je bovendien niet alleen vooraf doen, dus voor de start van een wedstrijd of toernooi, maar in veel gevallen is het ook mogelijk om live weddenschappen af te sluiten. Via de handige livestream kun je alles op de voet volgen en gedurende de wedstrijd komen er vele opties waar je uit kunt kiezen en waar je op in kunt zetten. Als je echte wedstrijdspanning zoekt dan is dit dus een goede manier om aan je trekken te komen!

 

Odds van NordicBet

NordicBet staat bekend om de uitstekende quoteringen oftewel odds die ze aanbieden. Voor veel sporten vind je nergens anders zulke hoge odds en dus kan het zeker lonen om bij deze online bookmaker op diverse sporten te wedden. Naast dat de quoteringen goed zijn kun je altijd uit vele opties kiezen bij NordicBet om je quotering nog hoger te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld door het combineren van weddenschappen of het selecteren van diverse handicaps die het voor jou weliswaar moeilijker maken om te winnen, maar als je wint je wel grote winsten geeft.

 

Voordelen van NordicBet

Naast het erg ruime aanbod, de geweldige quoteringen en het grote speelgemak is NordicBet ook een uitstekende keuze omdat het super snel werkt. Als je een weddenschap hebt gewonnen staat het geld vrijwel meteen op je account en kun je hier vervolgens mij doorspelen. Ook kun je bijna nergens anders zoveel wintersporten en Amerikaanse sporten vinden om op in te zetten. Daarnaast is het natuurlijk fijn om te weten dat het helemaal veilig en betrouwbaar is en er een uitstekende klantenservice voor je klaar zit als er wel problemen zijn of jij met vragen zit.

 

Bedrijfsinformatie NordicBet

NordicBet is begonnen in de Scandinavische landen en hadden initieel als doel om de wintersporten meer onder de aandacht te brengen bij de mensen die graag wedden op sport. Sindsdien zijn ze sterk uitgebreid en hebben ze ook veel aandacht voor Amerikaanse sporten naast het reguliere aanbod met bijvoorbeeld voetbal, tennis en Formule 1. Ze zijn inmiddels overgenomen door de Betsson Group en daardoor kunnen ze nog meer mogelijkheden bieden aan de spelers en nog betere quoteringen geven.

 

Andere spellen van NordicBet

Naast de mogelijkheden om te wedden op vele sporten kun je bij NordicBet ook je hart ophalen als je graag in een online casino wilt gokken. Er zijn vele verschillende spellen beschikbaar. Een andere bijzonder optie is het spelen van online poker bij NordicBet. Hier kun je je uitleven op de pokertafel en mogelijk leuke bedragen binnenhalen door andere spelers te verslaan. De Virtual Sports afdeling is nog niet zo lang actief maar zeker interessant voor vele spelers. Hier kun je op virtuele sporten inzetten die je vervolgens via een animatie kunt volgen. Handig hieraan is dat het 24 uur per dag doorgaat en je dus nooit zonder opties om te wedden komt te zitten!

 

 

 

Pak de Speciale Bonus