Stan James is nog niet zo heel lang actief op de markt voor Nederlandstalige spelers. Toch kan gesteld worden dat Stan James in rap tempo bezig is de markt te veroveren en een onuitwisbare indruk achter te laten op spelers die eerder nog bij een andere bookmaker actief waren. Het bedrijf is zeer actief op het gebied van marketing en sponsort ondermeer het World Matchplay Darts, om daarmee naamsbekendheid en nieuwe spelers te genereren. Stan James is groot geworden met het aanbieden van sportweddenschappen in onder meer Groot Brittannië en de landen daarom heen en wil nu graag de Nederlandse markt volledig veroveren.

Speel direct bij Online Bookmaker Stan James

De bookmaker maakt gebruikt van een geïntegreerde account, waarmee je ook kunt spelen bij de pokersectie van Stan James en in het casino. Het bedrijf heeft ook een aantal zogenaamde skill games voor haar klanten beschikbaar gesteld, waarmee jij het op kunt nemen tegen andere spelers om te laten zien welke speler het beste in het spelen van bepaalde behendigheidsspellen. Wanneer je gebruik maakt van een account bij Stan James, hoe je jezelf dus nooit te vervelen en is vermaak altijd aanwezig.

Je kunt bij Stan James op een groot aantal verschillende sporten een weddenschap afsluiten, maar voetbal is de hoofdmoot van alle weddenschappen die Stan James aanbiedt aan haar klanten. Zo kun je bij Stan James wedden op vrijwel alle belangrijke Europese voetbalcompetities, inclusief de Premier League, de Primera Division en de Bundesliga. Ook is het mogelijk een weddenschap af te sluiten om de toekomstige kampioen van de Eredivisie. Naast de weddenschappen op voetbal, biedt Stan James ook weddenschappen aan op rugby, basketbal, tennis, Formule 1, wielrennen en darts. Een groot deel van de deze sporten wordt ook middels een live variant aangeboden.

Stan James ondersteunt het voor Nederlanders zeer interessante IDeal, dat je kunt gebruiken om een overboeking te maken naar de speelrekening die je hebt bij Stan James. Tevens biedt het bedrijf een groot scala aan andere betaalmethoden, waaronder natuurlijk de vertrouwde credit card en een standaard aantal andere betaalmethoden. Wanneer je er voor kiest om een speelrekening/account bij Stan James te openen, kom je in aanmerking voor een mooie bonus. Je kunt dan €30 gratis inzetten op een weddenschap met een quotering van 2.0 of hoger, zodat je met een mooie winst kunt beginnen met spelen bij Stan James.