Wedden op World Matchplay

Het World Matchplay darts is een bijzonder toernooi. Het door bookmaker Stan James georganiseerde toernooi wordt niet afgewerkt met behulp van een aantal sets, maar wordt gespeeld en beslist met behulp van een groot aantal legs. Dit in tegenstelling tot de traditionele darttoernooien, waar het erom draait zo veel mogelijk sets te winnen en waarin de legs slechts de basis vormen van de sets. Door deze opzet kent het toernooi veel verrassende uitslagen en mogelijkheden, waardoor het ook voor jou zeer interessant is om naar dit toernooi te kijken en mee te genieten door het plaatsen van weddenschappen op jouw favoriete dartsspeler.

Direct Wedden op de Darts World Matchplay

Het toernooi wordt iedere juli afgewerkt in de Winter Gardens, een kroeg in Blackpool. Ruim 2000 supporters en toeschouwers wonen de wedstrijden live bij en genieten van bier, spanning en vermaak tijdens de wedstrijden. Stan James heeft de prijzenpot gevuld en ieder jaar zit er maar liefst 300.000 Britse Pond in deze prijzenpot. De winnaar gaat naar huis met ruim 60.000 Ponden en kan daardoor weer even vooruit. Het toernooi wordt gespeeld over een aantal voorronden en in een hoofdtoernooi waaraan 32 darters deelnemen. Deze 32 darters bepalen in een aantal legs wie er met de hoofdprijs vandoor gaat.

Misschien ga jij er ook wel vandoor met een mooie prijs, nadat je een goede weddenschap hebt geplaatst, bijvoorbeeld op de winnaar van het World Matchplay toernooi of op de winnaar van een afzonderlijke wedstrijd. Wedden op het World Matchplay is zeer eenvoudig: ga naar de website van je favoriete online bookmaker en kies een favoriet speler uit. Nadat je een weddenschap hebt geplaatst, wacht je af en ga je genieten van de ongetwijfeld goede prestaties van jouw spelers. Wedden op dartswedstrijden is tijdens het World Matchplay toernooi absoluut de moeite waard en kan je veel opleveren, zowel in vermaak als in harde cash.

Je kunt bij veel bookmakers tegenwoordig ook live wedden op het World Matchplay Darts toernooi. Dit betekent dat je tijdens de wedstrijden je inzetten plaatst en daarbij gebruik maakt van alle mogelijkheden die de verschillende bookmakers beschikbaar hebben. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens de wedstrijd nog inzetten op jouw favoriete spelers en wedden op zijn kansen. Ook kun je live wedden op het aantal punten dat gescoord gaat worden door een bepaalde speler of het aantal legs dat er uiteindelijk afgewerkt gaat worden. Wedden op het World Matchplay is ongekend spannend, zeker als je het live doet!