iDeal Bookmaker

De ongekende ontwikkeling op het gebied van online sportweddenschappen heeft er in ieder geval voor gezorgd dat steeds meer mensen online hun weddenschappen op sport willen plaatsen. Hierdoor is de afgelopen jaren ook het aantal bookmakers en aanbieders van online sportweddenschappen, in no-time gegroeid. Het is zo nu en dan lastig om door de bomen het bos nog te kunnen zien en niet verward te raken door alle voordelen en nadelen van de verschillende aanbieders van online sportweddenschappen. Voor Nederlandse klanten is het daarom goed om in ieder geval op 1 aspect te letten wanneer ze gebruik willen gaan maken van de diensten van een (online) bookmaker: IDeal.

 

Storten met iDeal

IDeal is bij de meeste Nederlanders de populairste online betaalmethode. De reden hiervoor is eigenlijk even simpel als knap: IDeal integreert de standaardfuncties van internet bankieren in een website. De vijf grootste banken in Nederland doen hier aan mee (ABN, ING, RABO, Fortis en SNS) en dit betekent niets meer en niets minder dat een klant voor het doen met een betaling via IDeal enkel en alleen zijn inloggegevens voor het internet bankieren nodig heeft. In sommige gevallen komt daar nog een ‘random reader’ bij.

In de praktijk van online sportweddenschappen, komt IDeal zeer goed van pas bij het overboeken van geld van een bankrekening naar een speelrekening of account bij een bookmaker. Nadat je de registratieprocedure bij één van de bookmakers van jouw voorkeur succesvol hebt af weten te ronden, wordt je vaak gevraagd om een betaalmethode te selecteren. Natuurlijk kun je een creditcard gebruiken of een e-wallet als Moneybookers of Neteller. Echter, voor het gebruik van deze opties ben je vaak genoodzaakt meerdere persoonlijke gegevens achter te laten. Een transactie met behulp van IDeal wordt daarom doorgaans een stuk aantrekkelijk gevonden.

Je kiest IDeal als betaalmethode en selecteert de bank waarvan jij klant bent. Daarna voer je een bedrag dat je wilt overschrijven naar je speelrekening. Op die manier kun je het op een later moment gebruiken om in te zetten op je favorieten sporten en te wedden op de uitkomsten van sportwedstrijden. Wanneer je het bedrag hebt opgegeven, wordt je naar het standaardscherm van internet bankieren geleid, waar je al gewend bent om mee te werken. Hierna kun je het geld overschrijven en direct beginnen met wedden op sport via IDeal. Meer deals hier.