Wedden op Tennis

 

Tennisweddenschappen zijn voor vrijwel iedere online speler zeer interessant en absoluut de moeite waard. Het grote voordeel van tennis weddenschappen is dat ze zich voor een zeer groot aantal verschillende weddenschappen lenen. Je kunt bij tenniswedstrijden namelijk inzetten op een grote reeks verschillende, mogelijke uitkomsten en dus profiteren van de vaak interessante quoteringen die daarbij worden gehanteerd. Daarnaast lenen tennis weddenschappen zich uitermate goed voor het plaatsen van live weddenschappen. Voordat we hier over door gaan, doen we eerst maar eens een kleine greep uit het grote assortiment van verschillende weddenschappen die er op tennis mogelijk zijn.

Sluit direct de beste Tennis Weddenschappen

De klassieke vorm van het wedden op tennis is het plaatsen van een weddenschap op de winnaar van een tweestrijd. Strijdt Roger Federer tegen Rafael Nadal? Dan bepaalt de bookmaker interessant quoteringen en kun jij inzetten op winst voor 1 van deze twee spelers. Hoe beter de speler, hoe groter de kans dat hij wint. De bookmaker houdt natuurlijk wel rekening met variabelen als ondergrond, eerdere wedstrijden tussen de twee kemphanen en natuurlijk de vorm van de afgelopen maanden en de daarbij behorende plek op de wereld ranglijst. Op die manier krijgt de bookmaker een inzicht in de kansen en mogelijkheden van een bepaalde speler en kan hij inschatten hoe goed deze speler gaat presteren in de komende wedstrijd of wedstrijden.

Plaatsen van weddenschappen op tennis

Een andere mogelijkheid voor het plaatsen van weddenschappen op tennis is het inzetten op de winnaar van een bepaald toernooi. Heb jij bijvoorbeeld de verwachting dat die ene speler echt gaat excelleren op Wimbledon of tijdens de US Open? Dan kun je voordat het toernooi begint een mooi bedrag inzetten op deze speler en je favoriet ondersteunen in de wedstrijden die gaan komen. De wedstrijden die dan worden gespeeld zijn met name interessant om te kijken wie de tegenstander van jouw favoriet gaat worden in de volgende wedstrijd die hem in de buurt brengt van de overwinning in het eindtoernooi.

Andere mogelijkheden op het gebied van tennisweddenschappen zijn ondermeer het inzetten op het aantal punten dat wordt gemaakt in een set, het wedden op wie een bepaalde set wint en live weddenschappen. Een groot aantal bookmakers biedt het inmiddels al aan: live weddenschappen op tenniswedstrijden. Tijdens deze wedstrijden kan jij inzetten op bijvoorbeeld het aantal punten dat wordt gescoord tijdens een game, de einduitslag van een game en het aantal games dat wordt gespeeld tijdens die betreffende set. Live weddenschappen plaatsen op tennis benadert het zelf in het stadion zitten en genieten van de spanning tijdens dergelijke tenniswedstrijden.