De Australian Open is het eerste grote Grand Slam toernooi van het jaar en wordt gespeeld eind januari en begin februari. Tijdens dit toernooi draait het om hoe een speler de winter is doorgekomen en hoe hij weet te presteren tijdens het eerste grote toernooi van het jaar. De toernooien worden gespeeld op hardcourt, dus is een goede service noodzakelijk evenals uitmuntende reflexen. Wanneer je de beschikking hebt over beide wapens, dan maak je een grote kans op de eindoverwinning in het toernooi en kun je bewijzen dat jij de beste bent aan het begin van het seizoen.

Direct Wedden op de Australian Open

De Australian Open bestaat uit een kwalificatietoernooi en een hoofdtoernooi. Het is tijdens het hoofdtoernooi dat geplaatste spelers en speelsters klaar staan om de eer op te strijken en te gaan voor de winst bij de Australian Open. De eerste ronde bestaat ui 64 wedstrijden met 128 spelers bij de mannen en 128 speelster bij de vrouw. De mannen spelen om de ‘best of five’;’de eerste die drie sets heeft binnengehaald, mag zich de winnaar van de wedstrijd noemen. De vrouwen spelen om het zogenaamde ‘best of three’: wanneer je twee sets hebt gewonnen, heb je de partij in je voordeel beslist. Zo is er altijd nog kans om terug te komen in de wedstrijd, zelfs als je al een set hebt verloren.

Wedden op de Australian Open is interessant omdat er onverwacht in het begin van het tennisseizoen veel mogelijkheden zijn. Zo kun je gelijk al inzetten op de winnaar van het toernooi, die zo veel punten pakt voor de wereldranglijst dat hij gelijk een flink aantal plaatsen op zal schuiven. Je kunt weddenschappen plaatsen op wedstrijden en op het aantal punten dat tijdens een set wordt gespeeld. Daarnaast kun je proberen de einduitslag van een set of wedstrijd te voorspellen, zodat je daarmee een mooie weddenschap kunt winnen.

Ook voor live wedden is de Australian Open zeer geschikt. Je moet er waarschijnlijk vroeg je bed voor uit, maar daarna kun je onbeperkt genieten van de vele mogelijkheden die bookmakers tegenwoordig bieden op het gebied van live wedden op tenniswedstrijden en op de Australian Open. Wed ondermeer op de einduitslag van de wedstrijd, op hoeveel punten er worden gescoord tijdens een bepaalde game en op alle andere aspecten die een tenniswedstrijd zo interessant maken. Live wedden op de Australian Open levert je dus veel mogelijkheden en kansen op en zorgt er voordat jij uren extra vermaak uit die tenniswedstrijd haalt.