Wedden op WK voetbal

Het WK voetbal is de plek waar iedere speler wil laten zien wat hij kan, waar hij wil excelleren. In 2014 is het weer zo ver en zal de strijd om de gouden beker weer volledig losbranden. Het toernooi is absoluut het grootste voetbalevenement ter wereld en ieder keer is er meer media-aandacht en meer belangstelling voor de wedstrijden die worden afgewerkt op het WK. Legendarische spelers als Pele, Maradona en Cruijff wisten hun stempel al te drukken op de wedstrijden die op het WK worden gespeeld.

Direct Wedden op het WK Voetbal

Het WK wordt gespeeld volgens een eenduidige opzet, die het voor jou ook niet moeilijk maakt om te wedden op het WK voetbal. Er worden 32 landen toegelaten, de meeste uit Europa en Zuid-Amerika, maar ook een aantal uit Afrika en Azië, en deze landen strijden in 8 groepen van 4 om een plek in de volgende ronde. Nadat ze tegen elke tegenstander een wedstrijd hebben afgewerkt, gaan de beste 2 landen door naar de achtste finale. Vanaf hier breekt de spanning pas echt los, want de laatste wedstrijden werken allemaal met het knock-out principe. Mogelijkheden zat om weddenschappen te plaatsen.

Wedden bij bookmakers

Wedden op het WK kan dus bij vrijwel alle bookmakers. Je kunt op meerdere manier wedden op het WK, maar de meest interessante is natuurlijk het vooraf plaatsen van een weddenschap op de wereldkampioen. Welk team maakt volgens jou de meeste kans op de wereldtitel? Plaats dan een weddenschap bij één van de bookmakers en doe dit tegen een mooie quotering. Ook kun je wedden op de exacte uitslagen van voetbalwedstrijden op het WK en op de speler die het meeste aantal doelpunten weet te scoren tijdens deze eindronde.

Tevens biedt een groot aantal bookmakers de mogelijkheid tot live wedden aan. Live weddenschappen op het WK voetbal zijn voor iedere voetballiefhebber interessant. Het kan namelijk zo zijn dat jouw favoriete team even niet in actie hoeft te komen, maar dat er in de tussentijd wel een groot aantal wedstrijden wordt afgewerkt op het WK. Dan kun jij tijdens die wedstrijden, terwijl je aan de buis gekluisterd zit, ook live wedden op de gebeurtenissen tijdens die wedstrijd. Zo kun je bepalen wat de volgende actie in een wedstrijd gaat zijn (doeltrap, corner) en daar een weddenschap op plaatsen. Met live wedden op het WK voetbal zijn de mogelijkheden oneindig.