Wedden op Champions League

De Champions League is het miljoenenbal van de Europese clubcompetitie. Al vroeg in het seizoen worden er vele wedstrijden afgewerkt, die uiteindelijk allemaal leiden tot de wedstrijden die moeten bepalen wie er met de felbegeerde cup met de grote oren vandoor gaat. Naar de finale kijken doorgaans een miljard mensen, dus over aandacht heeft de Champions League nooit te klagen gehad. Ook de bedragen die er in om gaan zijn ongekend hoog: twintig miljoen euro krijgt een club uitgekeerd wanneer zij deelneemt aan de Champions League en daarin haar wedstrijden afwerkt.

Direct Wedden op de Champions League

De Champions League kent een ingewikkelde opzet, althans tijdens de voorronden. Maar het grote aantal wedstrijden maakt het voor jou zeer zeker de moeite waard om weddenschappen te plaatsen op de wedstrijden in de Champions League. Er zijn vier voorronden, die allemaal worden afgewerkt met een beperkt aantal clubs of een aantal clubs die zich via verschillende wegen hebben weten te plaatsen voor deze voorrondes. De clubs die het uiteindelijk tot de groepsfase weten te schoppen, en dat zijn er 32, spelen dan 6 wedstrijden, 3 uit en 3 thuis. De beste zestien clubs gaan door naar de volgende ronde, waarin volgens een knock-out systeem over twee wedstrijden de clubs zich kunnen plaatsen voor de kwart, halve- en normale finale.

De mogelijkheden van wedden op de Champions League

De Champions League biedt vele mogelijkheden voor het plaatsen van weddenschappen. Een van de mogelijkheden is het vooraf inzetten op de winnaar van de Champions League. De bookmaker bepaalt de quoteringen en jij kunt een weddenschap plaatsen op het team waarvan jij denkt dat ze de meeste kans maken op de beker, de cup met de grote oren. Daarnaast kun je natuurlijk weddenschappen plaatsen op de wedstrijden zelf of wedden op welke club er doorgaat naar de volgende ronde.
Ook voor live weddenschappen in is de Champions League een geschikt platform. De clubs die actief zijn in de Champions League, werken vele wedstrijden af. Je kunt tijdens één van die wedstrijden vaak wedden op de winnaar van de wedstrijden of op de momenten die tijden zo’n wedstrijd plaats vinden. Zo kun je bijvoorbeeld zeer regelmatig bij verschillende bookmakers wedden op de volgende gebeurtenis (strafschop, hoekschop, doeltrap) in een wedstrijd. Hiermee blijft de spanning bestaan en kun je onbeperkt genieten van de weddenschappen die tijdens de wedstrijd worden aangeboden.