Wedden op Europa League

De Europa League is de opvolger van de oude vertrouwde UEFA Cup, maar is in een geheel nieuw jasje gestoken. Maar niet getreurd, ook binnen de UEFA Cup zijn er vele mogelijkheden om op wedstrijden te wedden en weddenschappen te plaatsen op de gebeurtenissen tijdens wedstrijden in deze eveneens zeer spannende competitie. De Europa League is het kleine broertje van de Champions League, maar biedt vrijwel net zoveel vermaak en entertainment voor de liefhebber van sportweddenschappen. Doordat er ook teams van uit de Champions League instromen, is het niveau ongekend hoog en zijn er weinig zwakke broeders die deelnemen aan dit toernooi.

Direct Wedden op de Europa League

Het toernooi heeft de volgende opzet: verspreid over vier voorronden proberen teams zich te plaatsten voor het hoofdtoernooi. Dit betekent dat er al behoorlijk wat wedstrijden zijn om bij online bookmakers weddenschappen op te plaatsen. Nadat de vier voorronden zijn afgewerkt, zijn er 38 teams over. Deze 38 teams worden aangevuld met 10 teams uit de Champions League. Deze teams hebben zich niet weten te kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League en stromen daarom in bij de normale wedstrijden om de Europa League. Er blijven dan 48 teams over, die in 12 groepen van 4 teams worden verdeeld. Deze teams werken onderling 6 wedstrijden af en bij de 24 teams die hiervan overblijven, komen de 8 nummer 3’s uit de groepsfase van de Champions League. Daarna wordt er toegewerkt naar de finale.

Er zijn dus ongelooflijk veel wedstrijden waarop jij weddenschappen kunt plaatsen binnen de Europa League. Naast dat je, voor de competitie begint, al een weddenschap kunt plaatsen op de uiteindelijke winnaar van het toernooi, kun je ook wedden op losse wedstrijden en weddenschappen plaatsen op de teams waarvan jij denkt dat ze gaan komen. Tevens is het mogelijk om te wedden op de speler waarvan jij denkt dat hij veel doelpunten gaat maken of een succesvolle rol gaat vervullen tijdens het toernooi.

Bij verschillende bookmakers kun je ook live wedden op de Europa League. De weddenschappen die je kunt plaatsen op deze voetbalwedstrijden zijn zeer divers en variëren van een weddenschap op de uiteindelijke winnaar tot weddenschappen op de hoeveelheid goals die in een bepaalde wedstrijd gescoord gaan worden. Zo kun je zeer veel weddenschappen plaatsen op online wedstrijden, die worden afgewerkt in het kader van de Europa League. Bij sommige bookmakers kun je zelfs weddenschappen plaatsen op wanneer er in de wedstrijd in de Europa League een goal wordt gescoord. Zo kun je altijd en op vele manier de winst binnen halen.