Wedden op Wimbledon

Wedden op WimbledonHet tennistoernooi van Wimbledon is het beroemdste en meest belangrijke tennistoernooi dat ieder jaar wordt afgewerkt. De tennisgrond, het gras van Wimbledon, is nog net niet heilig verklaard, maar het komt daar ieder jaar toch wel bij in de buurt. Een groot Engels feest was het dan ook in 2013 toen de Engelse Andy Murray het tennistoernooi van Wimbledon won. De Engelse hoopten al jaren op een winnaar in het mannentoernooi, en vóór Andy Murray was de laatste keer dat dit is gebeurde dain 1935. De wedstrijden op Wimbledon worden dus afgewerkt op gras en dat zorgt er voor dat met name een goede service en een goede passeerslag belangrijk zijn tijdens het afwerken van de wedstrijden.

Wat is Wimbledon?

Wimbledon kent een kwalificatietoernooi en na dit kwalificatietoernooi wordt er gestart met 128 mannen en 128 vrouwen. Deze spelers proberen allemaal zo veel mogelijk punten te winnen door Wedden op Wimbledonzo ver mogelijk te komen in het toernooi. Nadat ze deze punten hebben verzameld, kunnen ze stijgen op de wereldranglijst. Daarnaast betekent het, wanneer je bijvoorbeeld de vierde ronde haalt, dat je zo’n 100.000 euro mag bijschrijven op je bankrekening. Er is dus ook genoeg geld te verdienen voor de spelers tijdens het toernooi op Wimbledon.

En niet alleen tennisspelers kunnen een mooi bedrag verdienen met het spelen op Wimbledon. Ook jij kunt, door te wedden op Wimbledon, een groot bedrag binnenslepen. Wedden op tennis kan op een groot aantal manieren, maar de meest interessant manier is het vooraf inzetten op de winnaar, van zowel het vrouwen als het mannentoernooi. De bookmaker bepaalt welke speler of speelster de meeste kans maakt op het winnen van het toernooi en hangt daar een bepaalde quotering aan. Nadat deze speler gewonnen heeft, krijg jij deze quotering vermenigvuldigd met je inzet uitgekeerd. Ook kun je wedden op de winnaar van afzonderlijke wedstrijden.

Live Wedden op Wimbledon

Wedden op Wimbledon betekent ook dat het mogelijk is om gebruik te maken van verschillende live weddenschappen, die worden aangeboden door de bookmakers. Live weddenschappen bieden jou en andere spelers de kans om tijdens de wedstrijden live in te zetten op je favoriet. Zo kun je tijdens de wedstrijden op Wimbledon bijvoorbeeld inzetten op je favoriete speler en op de kans dat hij de 2e set winnend weet af te sluiten. Wedden op Wimbledon is dus ook de mogelijkheid om live weddenschappen te plaatsen tijdens sportwedstrijden en die weddenschappen om te zetten in een mooi bedrag. Wedden op sport en wedden op tennis wordt daardoor een stuk spannender.

Direct Wedden op Wimbledon

Wedden op WimbledonDirect Wedden op Wimbledon is mogelijk op verschillende online bookmakers. Let goed op de quoteringen van de spelers en de matches en om een zo goed mogelijke weddenschap te plaatsen, kijk dan naar de spelgeschiedenis van de spelers, de blessures en de ondergrond van het veld.
Het wedden op Wimbledon is niet alleen mogelijk via je desktop vanuit je luie stoel, maar je kunt nu ook via je mobiel of tablet inzetten op weddenschappen.
Op deze manier kun je altijd op tijd inzetten op de wedstrijd of speler die je het meeste aanspreekt en daar je winst uithalen.