Wedden op US open

De US Open is het laatste grote Grand Slam toernooi van het jaar. De wedstrijden die worden gespeeld op de US Open zijn daarom extra spannend: ze bieden voor de top van het tenniscircuit de laatste kans op glorie voor dat jaar, de laatste kans op een overwinning tijdens één van de wedstrijden en de laatste kans om het ver te schoppen in een toernooi dat draait om het winnen van zo veel mogelijk wedstrijden. Er zijn veel punten te verdienen voor de wereldranglijst en hierdoor kunnen spelers hun seizoen in één klap van een hoop glans voorzien.

Direct Wedden op de US Open

De US Open worden gespeeld op hardcourt, een ondergrond die zich niet zo zeer leent voor het spelen van lange rally’s als wel voor het spelen van korte serve en volley games. Het is dus van belang dat wanneer je bijvoorbeeld gaat inzetten op de winnaar van het toernooi om de US Open, dat je inzet op een speler die het spelen van een goede opslag en serve en volley tot in de puntjes beheerst en daardoor een goede indruk weet achter te laten bij andere spelers en bij het publiek.

Weddenschappen plaatsen op de US open

Je kunt bij de US Open op een groot aantal evenementen je weddenschappen plaatsen. Ten eerste kun je winnen op de winnaar van zowel het vrouwen als het mannentoernooi. De bookmaker plaatst voor jou de verschillende mogelijke winnaars tegen een bepaalde quotering op de website of in een klassieke manier van sportweddenschappen bij de bookmaker in het kantoor. Nadat je hebt ingezet op de winnaar, kun je ook inzetten op de winnaars van afzonderlijke wedstrijden, die worden afgewerkt in de aanloop naar de finale. Zo bezien is er tijdens elke wedstrijd wel iets te winnen en kun je maximaal gebruik maken van de mogelijkheden die het plaatsen van online weddenschappen op de US Open biedt.

Wedden bij je favoriete bookmaker

Het toernooi om de US Open leent zich ook zeer goed voor het plaatsen van live weddenschappen. Deze relatief nieuwe manier van het plaatsen van weddenschappen op sport evenementen, biedt diegene die hier gebruik van maken extra plezier van hun inzet en hun tijd. De verschillende weddenschappen die worden aangeboden tijdens live wedstrijden variëren van het aantal punten dat wordt gescoord in een game tot de wisselende kans dat een speler gaat winnen tijdens de wedstrijd. De bookmaker past tijdens de wedstrijd de quoteringen aan en hierdoor kan jij telkens weer bepalen hoe groot de kans is dat jij een mooi bedrag wilt binnenslepen.