Wedden op Eredivisie

De Eredivisie is de Nederlandse voetbalcompetitie. Al jaren wordt er op hoog niveau gevoetbald in deze competitie, door teams als Ajax, PSV, Feyenoord, AZ en FC Twente. Deze clubs zijn de pareltjes uit de Nederlandse Eredivisie, waarin ieder jaar weer wordt gestreden om een groot aantal verschillende prijzen. Voor een beperkt aantal teams is het al een hoofdprijs wanneer hun team niet degradeert naar de eerste divisie, terwijl de meeste teams willen strijden voor Europees voetbal of zelfs het kampioenschap in een enkel geval. De Eredivisie is een aantrekkelijk competitie om naar te kijken en om weddenschappen op te plaatsen.

Direct Wedden op de Eredivisie

Er wordt een groot aantal wedstrijden afgewerkt in de Eredivisie en er zijn 18 teams actief in de competitie. Met de huidige opzet van de competitie is het zo dat de teams die als 16e en 17e eindigen een nacompetitie moeten spelen, terwijl de nummer 18 rechtstreeks degradeert naar de eerste divisie. De kampioen is natuurlijk de nummer 1 en die komt ook rechtstreeks uit in de Champions League. De nummer 2 speelt in de voorronde van de Champions League, terwijl de nummers 3 t/m 5 uitkomen in de Europa League voorronden. De nummer 6 t/m 9 spelen play-offs om de laatste plek in de Europa League.

Tips voor het wedden op de Eredivisie

Bij het plaatsen van weddenschappen op de Eredivisie, is een aantal dingen van groot belang. Het eerste dat jij moet weten, is welk team er aan het eind van het seizoen vandoor gaat met de prijzen. Wedden op de Eredivisie is dus in eerste instantie proberen in te schatten welk team er kampioen gaat worden. Bij de bookmaker kun je zien wat de quotering is van jouw favoriete team. Ook kun je wedden op losse wedstrijden of weddenschappen plaatsen op de vraag welke speler topscoorder wordt van de Eredivisie.
Ook voor live wedden kun je prima gebruik maken van de wedstrijden die worden gespeeld in de Eredivisie. Live weddenschappen zijn de nieuwe rage op internet en een groot aantal bookmakers heeft inmiddels deze optie beschikbaar gesteld voor het grote publiek. Door live weddenschappen te plaatsen, kun jij profiteren van de ontwikkelingen in de wedstrijd. Terwijl deze wordt afgewerkt, past de bookmaker de quoteringen aan. Zo kun je tegen gunstiger quoteringen in zetten en wedden op de uitkomst van de wedstrijd terwijl je deze live volgt op TV of op internet.