Voetbal Weddenschappen

Voetbal is de meest populair sport op aarde. Wedden op voetbal is één van de meest populaire bijzaken bij het kijken naar voetbal en het genieten van wat deze sport allemaal te bieden heeft voor haar gepassioneerde fans. Wedden op voetbal is ook één van de redenen dat er een groot aantal verschillende bookmakers is, dat vrijwel iedere wedstrijd in Europa en ver daarbuiten aanbiedt om een weddenschap op te plaatsen. Voetbalweddenschappen zijn er in vele vormen en maten en is er altijd wel de mogelijkheid voor jou om een weddenschap te plaatsen op één van de vele voetbalwedstrijden die elke week afgewerkt worden.

Totoweddenschappen

De eerste mogelijkheid die vaak wordt genoemd bij het wedden op voetbal, is de zogenaamde totoweddenschap. Deze weddenschap werkt volgens het principe dat jij probeert in te schatten wat de uitkomst gaat zijn van een bepaalde wedstrijd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een overwinning van Ajax op Feyenoord of een gelijkspel. Je kunt dan van 13 wedstrijden bepalen wie er gaat winnen, gelijkspelen en verliezen en op basis daarvan kun je een prijs winnen. Wanneer je alles goed hebt, ga je met een grote prijs naar huis. Overigens is het vaak ook mogelijk om één aparte wedstrijd bij een bookmaker te wedden.

Wedden op de uitslag

Wedden op de uitslag van voetbalwedstrijden is ook zeer populair. Bij het wedden op de uitslag probeer jij op voorhand in te schatten wat het resultaat gaat worden van een wedstrijd. Nadat je dit hebt bepaald, ga je verder en kies je bij een online bookmaker voor een inzet en geef je aan dat je een weddenschap wilt plaatsen. Een andere mogelijkheid is het plaatsen van een weddenschap op een kampioenschap of een ander toernooi. Je probeert dan te bepalen welke club of welk land de winnaar wordt van bijvoorbeeld het WK of EK voetbal of de Champions League. Op deze manier kun je veel spannende en leuke weddenschappen plaatsen.

Live weddenschappen

Een laatste mogelijkheid die de afgelopen jaren sterk in opmars is, is het plaatsen van weddenschap gedurende het evenement zelf, de zogenaamde live weddenschappen. Live weddenschappen worden aangeboden door een groot aantal bookmakers en deze bieden je de mogelijkheid om live, tijdens een voetbalwedstrijd, weddenschappen te plaatsen op de meest uiteenlopende zaken. Zo kun je bijvoorbeeld een weddenschap plaatsen op het moment dat de eerstvolgende doeltrap gegeven gaat worden of op de eerstvolgende gebeurtenis in de wedstrijd. Wil je liever wedden op wie er gaat winnen? Dat kan, want tijdens live weddenschappen veranderen de quoteringen mee aan de hand van de gebeurtenissen tijdens de wedstrijd. Zo is er altijd volop spanning!