Wedden op Wereldbeker Wielrennen

De wereldbeker wielrennen bestaat uit tien eendaagse wedstrijden die gedurende het jaar worden gereden. Wanneer jij wilt gaan wedden op de wereldbeker wielrennen, sta je op het punt om op de mooiste wedstrijden uit het wielerseizoen een weddenschap te gaan plaatsen. 10 wedstrijden zijn er waarop je in kunt zetten en een overal toernooi dat wordt gewonnen door de beste coureur uit deze tien wedstrijden. Een kleine greep uit de wedstrijden die worden gereden in de strijd om de wereldbeker wielrennen: de Amstel Gold Race, de Ronde van Vlaanderen, Luik-Bastenaken-Luik en natuurlijk Parijs-Roubaix.

Direct Wedden op de Wereldbeker Wielrennen

Om te beginnen met de eerste: de Amstel Gold Race is de belangrijke Nederlandse wedstrijd in het wielrennen. Geen enkele wielerwedstrijd krijgt zo veel aandacht in Nederland als de Amstel Gold Race. De belangrijkste reden voor de populariteit van de Amstel Gold Race ligt in het feit dat de wedstrijd zich dwars door het Limburgse landschap slingert en daarbij een keur aan verschillende Limburgse prachtdorpjes aandoet. Jij kunt bij verschillende bookmakers wedden op de uitkomst van de Amstel Gold Race en proberen in te schatten wie er gaat winnen, welke coureur er op het podium komt te staan en welke Nederlander de beste prestatie neer gaat zetten tijdens deze race.

Andere opties om op te wedden

Ook de Ronde van Vlaanderen is een zeer interessante wedstrijd in de strijd om de wereldbeker wielrennen. Vlaanderens Mooiste is de liefkozende bijnaam van de Vlamingen voor deze fantastische koers. Mooie beklimmingen, zoals de Muur van Geraardsbergen en spannende sprints, zorgen er voor dat de Ronde van Vlaanderen altijd een genot is om naar te kijken en oneindig veel spanning met zich meebrengt. Vlamingen presteren altijd goed in de eigen ronde en zijn dan ook vaak favoriet voor de eindoverwinning. Wedden op de Ronde van Vlaanderen moet je dan ook vooral zien als het plaatsen van een weddenschap op een lokale favoriet die heel wat in de melk te brokkelen heeft.

Naast de Ronde van Vlaanderen en de Amstel Gold Race, worden er nog acht andere wedstrijden afgewerkt in de strijd om de wereldbeker. De nummers 1 t/m 15 scoren punten voor de wereldbeker die aan het eind van het seizoen wordt vergeven aan de meest constante renner of die 10 wereldbekerwedstrijden. Denk jij te weten wie er, over een heel seizoen gezien, de meeste kans maakt op die wereldbeker? Wacht dan niet langer en zet in op een wedstrijd in de wereldbeker wielrennen!