Wedden op Roland Garros

Roland Garros is het enige Grand Slam toernooi dat op gravel wordt afgewerkt. Gravel leent zich uitermate goed voor het spelen van wedstrijden die worden gekenmerkt door lange rallies en uitgebreide slagenwisselingen. Wedden op Roland Garros betekent dus dat jij in gaat zetten op spelers met een groot uithoudingsvermogen en de mogelijkheid om behoorlijk wat ballen over het net te slaan en te kunnen retourneren. Roland Garros is een toernooi waar vooral Spaanse spelers het traditioneel goed doen: de wedstrijden worden vaak beslist in het voordeel van Spaanse gravelbijters.

French open
Wanneer een speler zich heeft weten te plaatsen voor het hoofdtoernooi op Roland Garros, neemt hij deel aan een toernooi waarin 128 spelers actief zijn. 7 wedstrijden moeten worden gewonnen om in aanmerking te komen voor de eeuwige roem die het toernooi bij Roland Garros te bieden heeft voor haar overwinnaar. Ook het prijzengeld liegt er niet om: wanneer je het toernooi weet te winnen, ben je in 1klap miljonair en voor de rest van je leven voorzien van een oudedagsvoorziening. Tennissen op Roland Garros kan dus ook betekenen dat jij je leven op één slag verandert. En dat geldt ook wanneer je gaat wedden op de wedstrijden op Roland Garros.

Direct Wedden op Roland Garros

french

Hoe werkt het wedden op Roland Garros?

Wedden op Roland Garros is in eerste instantie vrij simpel. Je bepaalt, aan de hand van je gevoel of met behulp van een aantal statistieken, welke speler in jouw optiek de meeste kans maakt op de overwinning. Nadat je dit hebt bepaald, ga je naar een online bookmaker en plaats je een weddenschap. Je kunt vanzelfsprekend inzetten op de speler van jouw voorkeur, zowel bij het mannentoernooi als bij het vrouwentoernooi. De bookmaker bepaalt de quoteringen van jouw favorieten en wanneer jij er zeker van bent dat één van de twee de finale haalt, kun je met een gerust gemoed gaan slapen. Ook op individuele wedstrijden kun je inzetten.

Live Wedden op Roland Garros

Wedden op tennis en op Roland Garros is ook interessant omdat het de mogelijkheid biedt voor live weddenschappen. Live wedden op tennis is zeker de moeite waard, onder meer omdat je bijvoorbeeld inzetten kunt plaatsen op overwinningen in een bepaalde set door één speler of overwinningen in een game met een bepaald aantal punten. De bookmaker bepaalt de quoteringen en die veranderen gedurende de wedstrijd continue mee. Hierdoor kun jij onbeperkt blijven genieten van de spanning die zulke wedstrijden voor de neutrale of niet neutrale toeschouwer hebben te bieden.