Historische partij voor Van Gerwen

9 darter van gerwen

Vorig jaar wist onze landgenoot Michael van Gerwen vrijwel elk toernooi waaraan hij begon winnend af te sluiten. Ook dit jaar begon hij fantastisch door al in januari wereldkampioen darten te worden. De laatste tijd heeft hij onder andere in de Premier League of Darts wat mindere partijen gegooid. Hij lijkt echter op tijd in vorm voor de UK Open die begin maart van start gaat. Hij liet namelijk iets vrijwel onmogelijks zien in een kwalificatiewedstrijd voor dit toernooi. In dit artikel kun je meer lezen over zijn bijzondere prestatie. Ook staat er uiteraard een korte uitleg over het wedden op darten en staan er tips die je mogelijk kunt gebruiken.

Twee negendarters in één partij – Michael van Gerwen

Het beste wat je als darter kunt gooien is een negendarter. De 501 punten die elke darter uit moet gooien om een leg te winnen kosten meestal minimaal een pijl of twaalf. Het kan echter met slechts negen worpen, maar dan moet de darter ze wel allemaal precies goed gooien. Dat dit bijzonder weinig voorkomt blijkt wel uit de cijfers van bijvoorbeeld Van Gerwen. Hij heeft het inmiddels slechts vijftien keer weten te gooien in zijn professionele carrière. In vele honderden wedstrijden lukte dit dus maar een paar keer.

Bij een kwalificatiewedstrijd voor het UK Open dat van 3 tot 5 maart op het programma staat in Minehead in Engeland schreef Van Gerwen geschiedenis. Als tweede darter ooit lukte het hem om twee legs in één partij uit te gooien met slechts negen pijlen. Alleen dartlegende Phil Taylor deed dit eerder. In 2010 gooide de Engelsman twee negendarters tegen James Wade in één partij. Nu mag dus ook Van Gerwen deze bijzondere prestatie bijschrijven op zijn CV. Er lijkt geen maat op de ‘Green Machine’ te zitten en de komende toernooien zal het vast en zeker weer genieten zijn om hem te zien darten.

Grote darttoernooien die binnenkort te zien zijn

Als je Van Gerwen in actie wilt zien dan kun je bijvoorbeeld kijken naar de Premier League of Darts. Dit langlopende toernooi is op 2 februari al begonnen en duurt nog tot en met 18 mei. De tien beste darters ter wereld spelen hierin elke week tegen elkaar in een onderling toernooi. Uiteindelijk bouwt dit op tot een grote finale op 18 mei. Naast Van Gerwen komen ook de Nederlanders Van Barneveld en Klaasen hier in actie. Aankomende data voor dit toernooi zijn:

  • 16 februari
  • 23 februari
  • 3 maart
  • 9 maart
  • 16 maart

En daarna weer elke week een nieuwe speelronde.

Naast dit toernooi kun je ook wedden op darten op het UK Open toernooi dat we eerder al hebben benoemd. Hierin komen ook vele Nederlanders in actie, dus het is zeker de moeite waard om dit in de gaten te houden als je bijvoorbeeld sportweddenschappen wilt afsluiten. Deze zogenaamde televisietoernooien hebben daarnaast altijd een prachtige ambiance en zijn daardoor zeer leuk om (live) te kijken via bijvoorbeeld een livestream van een online bookmaker.

Wedden op darten

Als je online wilt wedden op darten dan kun je dit doen bij vele goede aanbieders. Het is uiteraard van belang dat je een veilige en legale online bookmaker hebt. Bij onder andere de volgende bookmakers weet je zeker dat je veilig kunt wedden op darten en kun je bovendien goede quoteringen vinden

Bij deze online bookmakers kun je onder andere wedden op darten, maar daarnaast zijn er veel andere sporten beschikbaar waar je op in kunt zetten. Denk hierbij onder andere aan wedden op voetbal of wedden op Formule 1.

Een tip om meer uit je sportweddenschappen te halen is om te profiteren van de gunstige welkomstbonussen van de diverse aanbieders. Als je een nieuwe speler bent bij een online bookmaker dan kun je vaak aanspraak maken op een welkomstbonus die op kan lopen tot wel 55 euro. Ook het combineren van sportweddenschappen is aan te raden om je quotering flink hoog te krijgen en mogelijk meer te winnen. Daarnaast is het live wedden op darten erg aantrekkelijk. Hierbij kun je een livestream aanklikken zodat je geen moment hoeft te missen. Tijdens de wedstrijd komen er vele opties voorbij waar je op in kunt zetten. Op deze manier is het extra spannend om te wedden op darten!

February 21, 2017 by : posted in Uncategorized No Comments

Leave a Reply