WTA Finals gaan dit weekend van start

Het is alweer tijd voor het laatste WTA-toernooi van het jaar. Singapore maakt zich op om een week lang de beste 8 speelsters ter wereld te ontvangen in het Singapore Indoor Stadium. Winnares van vorig jaar, Cibulkova, wist zich jammer genoeg niet te plaatsen. Gelukkig tekenen heel wat andere fantastische tennisspeelsters wél present. Lukt het de nummer één van de wereld, Simona Halep, dit toernooi voor de allereerste keer op haar naam te schrijven? Hoe het ook zij, als jij houdt van wedden op tennis, dan belooft het een geweldige week te worden.

Year No. 1 én een fantastische prijzenpot

Het hele jaar lang hebben deze acht speelsters het beste van zichzelf gegeven. Toernooi na toernooi, grand slam na grand slam. Nu kunnen ze eindelijk hun inspanningen beloond zien met een geweldige titel én een prijzenpot van maar liefst 7 miljoen dollar!

Daarvoor moeten ze wel hun grootste concurrenten verslaan. Het deelnemersveld is namelijk enorm indrukwekkend: Halep, Muguruza, Pliskova, Svitolina, Venus Williams, Wozniacki, Ostapenko en Garcia zullen allen strijden om de titel.

Wie maakt het meeste kans?

Als je de beste acht tennisspeelsters ter wereld samenbrengt, dan belooft het zeker spannend te worden. Zo zullen heel wat ogen gericht zijn op Garbine Muguruza. Zij schreef namelijk dit jaar Wimbledon op haar naam nadat ze Venus Williams versloeg. De kans zit erin dat deze twee speelsters elkaar ook nu weer in de ogen kijken. Lukt het Muguruza Williams opnieuw te verslaan?

Ook Simona Halep zal alles op alles zetten om de titel binnen te rijven. Ondanks het feit dat ze dit jaar voor de eerste keer nummer één van de wereld werd, lukte het haar niet om een Grand Slam te winnen. Ze verloor namelijk de finale van Roland Garros tegen Ostapenko. Misschien krijgen we eenzelfde finale te zien tijdens dit toernooi? Trekt Halep dit keer wel aan het langste eind?

We mogen ook zeker Williams en Wozniacki niet onderschatten. Wie mag zich speelster van het jaar noemen? Op dit moment weten we nog niet welke speelsters het tegen elkaar opnemen, aangezien dit pas vanavond bekendgemaakt wordt.

Wedden op tennis

Eén ding is zeker: je krijgt de komende week de kans om weddenschappen te plaatsen op heel wat geweldige tenniswedstrijden. Mocht je dus een liefhebber zijn van wedden op tennis, dan raden we je aan om wat meer kennis te vergaren over het deelnemersveld. Wie is er het best in vorm? Wie presteert het best onder druk? Zet je het liefst in op de topfavoriet of op de outsider?

Je kan ervoor kiezen om te wedden op tennis voor of tijdens de wedstrijd. Als je ervoor kiest om live te wedden, dan mis je helemaal niks van alle actie en spanning. Daarnaast ben je ook meteen op de hoogte indien de quoteringen aangepast worden. Wedden op tennis kan bij verschillende online bookmakers. Je kan ervoor kiezen om te gokken op het eindresultaat of op wie de eerste set wint. Er bestaan eindeloos veel markten waar je kan op wedden. Wie weet word ook jij beloond voor je inspanningen?

October 20, 2017 by : posted in Uncategorized No Comments

Leave a Reply