Dit weekend halve finales en finale van de WTA Finals

Dit weekend halve finale en finale van de WTA FinalsVorige week gingen de WTA Finals van start. De beste acht speelsters gaven de voorbije week het beste van zichzelf in de hoop zich te plaatsen voor de halve finales. Met een prijzenpot van maar liefst 7 miljoen dollar én de titel van “Year No. 1” staat er natuurlijk wel veel op het spel.

Nog één plekje over in de halve finale

De acht speelsters werden opgedeeld in twee groepen: de rode en witte groep. Hun doel? Op de eerste twee plaatsen eindigen, want dat betekent dat ze zich plaatsen voor de halve finale die morgen gespeeld wordt.

Pliskova won haar eerste twee wedstrijden en stootte zo meteen door naar de halve finale. Ook Wozniacki had al snel haar ticket voor de halve finale binnen, zij maakte namelijk brandhout van Svitolina en Halep. Gisterenavond nam Venus Williams het op tegen Muguruza voor het derde ticket. Na een 5 – 7 en 4 – 6 score trok Williams aan het langste eind.

Dan rest er nog één plekje in die halve finale. Op dit moment weten we nog niet wie dat gaat bemachtigen. Halep en Svitolina kijken elkaar vanmiddag in de ogen. Als het Halep lukt om Svitolina te verslaan, dan mag ook de nummer één van de wereld opdraven in de halve finale. Lukt haar dat niet, dan krijgt Garcia de kans om de uitdaging aan te gaan.

Wedden op tennis

Met nog 3 heel spannende wedstrijden op het programma, belooft het een leuk weekend te worden voor liefhebbers van tennis. Zo kan je wedden op de eindwinnaar van de WTA Finals, of wie de eerste set wint. Wedden op tennis maakt het kijken van een tenniswedstrijd nog zoveel spannender en leuker. Vanaf het moment dat de halve finales bekendgemaakt worden, kan jij bij verschillende bookmakers interessante odds en weddenschappen vinden. Veel plezier!

October 27, 2017 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Leave a Reply