Ajax en Manchester United in de finale Europa League

Niemand had het aan het begin van het seizoen verwacht, maar woensdag 24 mei staat Ajax tegenover Manchester United in de finale van de Europa League. In Stockholm spelen de Amsterdammers voor het eerst in 21 jaar weer eens een Europese finale. De tegenstander mag dan een grote naam zijn, maar er liggen gezien het spel van Ajax in de kwart en halve finales zeker kansen. In dit artikel lees je meer over deze spannende wedstrijd. De opties om te wedden op voetbal worden ook kort besproken.

Jong en fris Ajax verrast

In de competitie was het voor het eerst in 18 jaar Feyenoord die de schaal greep. In Europa kan Ajax misschien voor het eerst in lange tijd weer juichen. De Amsterdammers deden het met name in de 1e wedstrijd tegen Schalke 04 en de 1e wedstrijd tegen Olympique Lyon bijzonder goed. Met een team vol jonge talenten, met name uit eigen jeugd, werd in de thuiswedstrijden een mooie voorsprong opgebouwd. Beide uitwedstrijden gingen weliswaar verloren, maar dankzij het bijzonder goede thuisspel was het genoeg om steeds een ronde verder te komen. Waar het aan het begin van het seizoen allesbehalve goed ging lijkt trainer Peter Bosz de ploeg nu op de rit te hebben. De uitstekende mix van jong talent en enkele ervaren krachten zorgen ervoor dat Ajax regelmatig een hoog niveau haalt. Als dit ook in de finale lukt is er van alles mogelijk. Met spelers als Dolberg, Ziyech, Sanchez, De Ligt en Kluivert ziet het er bovendien ook voor de komende seizoenen goed uit voor Ajax.

Manchester kent een matig seizoen

Natuurlijk is Manchester United niet de eerste de beste tegenstander. Toch is de ploeg van José Mourinho zeker niet aan een al te best seizoen bezig. Ze staan 6e in de Engelse Premier League en met nog 1 wedstrijd te gaan kan dit niet meer veranderen. Ondanks de recordaankoop van Paul Pogba en het aantrekken van Zlatan Ibrahimovic loopt het voor geen meter bij de Engelse club. Als geen ander weet Mourniho zijn ploeg echter op te laden voor grote wedstrijden. Tactisch zal er dan waarschijnlijk ook niks zijn aan te merken op de club, maar of het zich qua creativiteit kan meten met Ajax valt te bezien. Het zal hoe dan ook een bijzonder spannende finale worden met hopelijk een goed resultaat voor de Amsterdammers!

Wedden op voetbal

Als je wilt wedden op voetbal is het goed om te weten dat de quoteringen voor winst van Ajax erg gunstig zijn. De club is dan ook zeker de underdog in de finale, maar gezien het spel in sommige van de andere Europese wedstrijden kan het lonen om hier op in te zetten. Naast het voorspellen van een winnaar zijn er vele andere manieren om te wedden op voetbal. Deze wedstrijd is 1 van de belangrijkste van het hele seizoen en daarom halen de online bookmakers alles uit de kast. Selecteer bijvoorbeeld 1 van de vele handicaps of combineer slim om zo hogere winsten te behalen. Bovendien kun je live wedden op voetbal om het nog spannender te maken. Je hoeft op die manier niks te missen van de wedstrijd en krijgt steeds nieuwe opties en quoteringen om zo nog meer te kunnen winnen.

Meer over wedden op voetbal

May 19, 2017 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Leave a Reply