Beleef met Stan James de Bundesligastart

Eén van de grootste Europese competities, de Duitse Bundesliga, staat aan de vooravond van de vijftigste editie. Met de wedstrijd tussen titelverdediger Borussia Dortmund en Werder Bremen staat een absolute kraker op het affiche en wordt het voetbalseizoen van onze oosterburen definitief afgetrapt. Bookmaker Stan James zit daar uiteraard bovenop en heeft voor u de nodige voetbalweddenschappen klaarstaan.

De voetballiefhebber van de Duitse competitie heeft er enige tijd op moeten wachten en zich moeten vermaken met de Nederlandse Eredivisie, maar daar komt deze vrijdagavond 24 augustus verandering in. Met Dortmund en Bremen staan twee grootmachten tegenover elkaar die niet voor elkaar onder zullen doen. Het zal dus direct een aanspraakmakend duel worden, waarin de winnaar niet van te voren al vaststaat. Gezien de intenties van beide trainers, Jürgen Klopp en Thomas Schaaf, wordt het een wedstrijd waarin het voetballende aspect centraal staat en de aanval absoluut niet wordt geschuwd. En misschien kan de Nederlandse vleugelaanvaller van Werder Bremen Eljero Elia wel een van de hoofdrollen spelen in deze seizoensouverture.

Bent u benieuwd hoe Stan James erover denkt? Deze bookmaker is wel heel straight in zijn antwoord. Een overwinning voor titelverdediger Dortmund maakt de grootste kans van slagen met een quotering van 1.27. Een stunt van Bremen zit er volgens deze voetbalweddenschap niet in, getuige de quotering van 9.00.

Om de diversiteit van deze bookmaker te laten zien, kunt u ook online wedden op de voetbalweddenschap ‘tijdstip eerste doelpunt’. Ditmaal heeft Stan James gekozen voor de 27ste minuut. Dat maakt het er niet makkelijker op. Een treffer voor de 27ste minuut wordt door deze bookmaker waarschijnlijker gevonden (1.80) dan na dat tijdstip (2.20). Zoals u ziet, liggen de quoteringen dicht bij elkaar, wat aangeeft dat het voorspellen hiervan niet zo gemakkelijk is als het lijkt.

Tenslotte is het voor onze die hards raadzaam om bij Stan James online te wedden op het aantal doelpunten van een bepaalde club. Deze voetbalweddenschap geeft natuurlijk de nodige spanning mee en laat u daarnaast met totaal andere ogen naar deze ontmoeting kijken. U kunt bij beide teams kiezen tussen één, twee en/of drie treffers. Veel succes.

August 24, 2012 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.