De honderdste Davis Cup-finale: tennismachine Spanje of underdog Argentinië? Geef bij Stan James het verlossende antwoord!

De locatie is bekend, de data is bekend, de finalisten zijn bekend en de namen zijn nu ook bekend. Vrijdag 2 december start de honderdste Davis Cup-finale in het Olympische Stadion van Sevilla en neemt thuisland Spanje het op tegen de Zuid-Amerikaanse hoop in bange dagen, Argentinië. Een eindstrijd om van te watertanden. Bij bookmaker Stan James kunt u uw voorspelling uitbrengen op de enige weddenschap waar het om draait – de eindoverwinnaar – en online wedden op Davis Cup.

Nog één grande finale en dan zit het tennisseizoen 2011 er definitief op. Dan kunnen de spelers de koffers pakken en op reis gaan. Maar eerst dus nog de finale van het landentoernooi, oftewel de Davis Cup.

Het duel tussen Spanje en Argentinië staat voor de vierde keer op het programma. De statistieken pleiten niet in het voordeel van de Zuid-Amerikanen: niet één keer wisten de Argentijnen de Zuid-Europese matadoren te verslaan. De verloren finale van 2008 (3-1 voor Spanje) ligt dan ook nog steeds vers in het geheugen van de verliezend finalist. Revanche- en wraakgevoelens zullen dan ook absoluut aanwezig zijn bij de temperamentvolle Argentijnen, die de Davis Cup nog nooit hebben gewonnen. Maar ook de Spanjaarden willen de nare smaak van het desastreuze jaar 2010 wegspoelen met een derde eindoverwinning in de laatste vier edities.

Inmiddels zijn de namen bekend en kunt u zich een perfect beeld vormen voor het afsluiten van een gedegen voorspelling. Op tennisweddenschappen als deze is het niet gebruikelijk om de gok te nemen, hoewel de kansen fiftyfifty zijn. Er wordt uitvoerig en zorgvuldig over nagedacht. Bij wedden op Davis Cup worden specifieke eisen van u gevraagd. Gokken op tennis hoort er in ieder geval niet bij.

Het Spanje van captain Albert Costa zal vrijdag 2 december op haar geliefde ondergrond gravel aantreden met de droomformatie Rafael Nadal, David Ferrer, Feliciano Lopez en Fernando Verdasco. De Argentijnse captain Tito Vazquez stelt daar Juan Martin del Potro, Juan Monaco, Juan Ignacio Chela en David Nalbandian tegenover.

Hoewel de prijs voor ‘origineelste namen’ ongetwijfeld naar Argentinië zal gaan, gezien de drie Juans die in het team zitten, is het voor bookmaker Stan James overduidelijk wie er met de prijs ‘Davis Cup’ vandoor gaat: Spanje. Met een quotering van 1.17 staat deze tennismachine er vele malen beter voor dan tegenstander Argentinië (4.50). Vergeet u echter niet de revanchegevoelens van de Zuid-Europeanen voordat u zich aan een definitieve voorspelling waagt. Blessures en dergelijke kunnen zomaar roet in het eten gooien van een waterdichte tennisvoorspelling.

Wie weet schrijft Argentinië wel historie in Spanje en maakt ze zichzelf onsterfelijk door voor het eerst in de geschiedenis de finale te winnen. Voor de tennisromanticus zonder meer genoeg voer om online te wedden op een Argentijnse eindoverwinning. Voor de tennisrationalist, die zich liever aan de feiten en statistieken houdt, zal deze vlieger niet opgaan en wordt Spanje de voorspelling.

Hoe dan ook, bij Stan James zit u in ieder geval goed en kunt u het verlossende antwoord geven!

November 25, 2011 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.