De laatste ronde voor de winterstop

Met nog één speelronde te gaan voor de winterstop kunnen de Nederlandse clubs met een lekker of juist misselijk gevoel de winterstop ingaan en zich preparen voor de tweede speelhelft van de Eredivisie. Wie o wie gaat er met een rotgevoel de feestdagen tegemoet of gaat lekker op zijn gemak kerst en oud op nieuw vieren? Bij Stan James kunt u daarop antwoord geven door online te wedden op Eredivisie. We hebben onderstaande drie wedstrijden voor u uitgezocht.

sc Heerenveen-Vitesse
De twee verrassingen van de competitie. Sc Heerenveen in negatieve zin, Vitesse in positieve zin. De Friese formatie van trainer Marco van Basten kent een halfjaar vol pech en lijkt een moeilijke tijd tegemoet te gaan. De Arnhemse ploeg van coach Fred Rutten staat daarentegen op een derde plaats en doet serieus mee om de titel, mede dankzij Wilfried Bony. Ondanks het grote verschil in aantal punten en op de ranglijst zijn de verschillen tussen beide ploegen bij Stan James uiterst klein. Een overwinning voor thuisploeg Heerenveen brengt namelijk 2.75 keer de inzet op, terwijl een zege voor Vitesse 2.50 keer de inleg oplevert. De twijfel zal ongetwijfeld regeren tijdens het wedden op Eredivisie.

NAC Breda-PSV
Wordt het de vijfde keer op rij dat PSV kopje onder gaat in Breda tegen NAC of maakt de Eindhovense titelfavoriet nu eens eindelijk een einde aan deze kwelgeest uit dezelfde provincie? Het team van Dick Advocaat kent een gigantisch uitcomplex en dit komt het beste naar voren tegen NAC. Ondanks het grote verschil in voetbalkwaliteiten weet de nietige Bredanaren toch telkens op wonderbaarlijke wijze aan het langste eind te trekken. Ditmaal lijkt het verschil tussen beide teams echter zo groot dat PSV geen kind moet hebben aan NAC. Deze bookmaker denkt er precies hetzelfde over. Wie een blik neemt op de traditionele voetbalweddenschap ‘winst, verlies of gelijkspel’ komt tot de conclusie dat PSV (1.36) bijna zeker weten gaat winnen van NAC (8.00).

VVV-Venlo-Roda JC
De enige Limburgse derby, die eigenlijk alleen vanwege de provincie een derby is. Venlo ligt namelijk qua kilometers dichter bij Nijmegen dan Kerkrade. Voor het eerst in lange tijd gaat VVV als favoriet de wedstrijd in tegen de grotere broer Roda JC. De Noord-Limburgse ploeg van trainer Ton Lokhoff staat hoger genoteerd dan de Zuid-Limburgse formatie van coach Ruud Brood en kent een betere serie. Zo wacht Roda bijvoorbeeld al negen competitieduels op een zege. De laatste was uitgerekend tegen… u raadt het al: VVV-Venlo. Weet Roda wederom het hoofd koel te houden tegen de streekgenoot? Nee, zegt Stan James. Winst voor VVV (2.05) wordt waarschijnlijker geacht dan een Kerkraadse stunt (3.50).

December 22, 2012 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.