F1 Grote Prijs van Duitsland bij Stan James

Met de Grote Prijs van Duitsland in Hockenheim is het Formule 1-circus dit weekeinde precies halverwege het seizoen beland. Het perfecte tijdstip voor een kleine terugblik en stiekeme voorbeschouwing op wat ons als raceliefhebber nog staat te wachten. Wie trekt er aan het langste eind in Duitsland, zo vlak voor de zomerstop? Bij bookmaker Stan James kunt u alvast een voorproefje geven door online te wedden op Formule 1 Grand Prix.

Ongemeend spannend. Dat is misschien wel de beste typering van dit seizoen in de koningsklasse van de autosport. De verschillen tussen elkaar zijn miniem en dat valt ook terug te zien aan de tussenstand. Waar vorig jaar titelverdediger Sebastian Vettel halverwege het seizoen al een straatlengte voor had op de gedoodverfde concurrentie, liggen de zaken nu totaal anders. Een uitvalbeurt en je kunt zomaar twee plaatsen naar beneden kukelen in het klassement.

Geheel tegen de verwachting in staat niet een Red Bull-coureur aan de leiding, maar de slimme Spanjaard Fernando Alonso met zijn Ferrari-bolide: 129 punten. Zijn Italiaans renpaard stond aan het begin van het seizoen nu niet echt bekend als een van de snelste op de grid, maar op basis van de afgelopen races valt niets af te dingen op zijn uitstekende prestatie. Zijn naaste concurrenten zijn Mark Webber (116 punten) en Sebastian Vettel (100 punten). Lewis Hamilton lijkt met 92 punten al de handdoek in de ring te hebben gegooid.

Vooral de ervaren Australische coureur Webber moet Alonso in de gaten houden. Op het Britse circuit Silverstone troefde hij hem in de slotfase af door een slimme bandenkeus. Om erger te voorkomen, moet de Spanjaard weer punten terugpakken in Duitsland: het thuisland van Vettel.

Voor degenen die voorspellingen willen doen op Formule 1 uitslagen zijn bij Stan James aan het juiste adres. Aantrekkelijke formule 1-weddenschappen in overvloed, dus daaraan ligt het niet. Verrassend genoeg lijkt het thuisvoordeel van Vettel van doorslaggevende factor in de weddenschap om de zege. Met een quotering van 3.50 is hij de grootste kanshebber. Alonso (5.50), Hamilton en Webber (beiden 6.50) volgen op gepaste afstand.

Gelooft u echter in een verrassing à la Pastor Maldonado tijdens de Grote Prijs van Spanje? Dan is dark horse Felipe Massa met een quotering van 34.00 een aanlokkelijke en reële optie om uw formule 1-voorspelling op af te stemmen.

July 19, 2012 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.