Halve finale EK bij Stan James: Spanje-Portugal

Het Europees kampioenschap nadert langzamerhand zijn apotheose en is bij de halve finales beland. Van de zestien deelnemende landen zijn er nu nog maar vier over. En niet de minste: Duitsland, Italiƫ, Portugal en Spanje. Allemaal grootmachten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in het verleden en heden. De eerste halve finale is die tussen Portugal en Spanje op woensdag 27 juni, de Iberische kraker. Heeft u een bepaalde voorkeur wie er zondag 1 juli in Kiev in de finale staat? Online wedden op EK voetbal bij Stan James biedt dan uitkomst.

Spanje-Portugal is tikkie-takkie versus slagerswerk. Esthetische balgoochelaars versus robuuste krachtpatsers. Cristiano Ronaldo versus Andres Iniesta. En zo kun je nog wel even door gaan. Beide landen hebben overigens een gezamenlijk kenmerk: ze zijn in het toernooi gegroeid en steeds beter gaan spelen. Zo speelde Spanje eerst traditiegetrouw een lastige openingswedstrijd, maar won het daarna alles met overmacht. Sommigen zeiden zelfs dat de Spanjaarden maar op tachtig procent speelden. Portugal verloor zelfs het eerste duel met Duitsland, maar stond op en won daarna aan de hand van Cristiano Ronaldo al zijn drie wedstrijden.

Beide landen blaken dus van het zelfvertrouwen. Bij Spanje is het zelfs zover doorgeschoten dat het zonder diepe spits speelt, een veredeld 4-6-0. Daardoor weet de defensie van de tegenstander niet wat het aan moet en wordt het veelal dolgetikt door het oppermachtige Spaanse middenveld. Waar de Fransen de Spanjaarden in de kaart speelden door zelfs met twee linksbacks te spelen, is iedereen benieuwd hoe de Portugezen het aanpakken tegen de Iberische buurman. Zo zullen Nani en Cristiano Ronaldo echt niet iedere keer achter de Spaanse backs gaan lopen. Andersom wordt het natuurlijk spanennd om te zien of Spanje zoveel ruimte achter de verdediging laat dat de snelle Portugezen er optimaal van kunnen profiteren in de omschakeling. Allemaal zaken waar u rekening mee dient te houden voordat u gaat wedden op EK bij deze bookmaker.

Zo zal het u bijvoorbeeld niet verbazen dat Spanje de favoriet is voor een derde finaleplek op rij op een eindtoernooi. Een voetbalvoorspelling doen op een Spaanse zege levert 1.44 keer de inzet op tegenover de 2.90 aan Portugese zijde. Waar bij deze voetbalweddenschap het erg makkelijk is om de juiste optie te voorspellen, is het misschien wel juist aantrekkelijker om bij Stan James online te wedden op de eerste doelpuntenmaker. Opmerkelijk genoeg staat hier de enige echte Spaanse nummer negen Fernando Torres (6.50) bovenaan, kort gevolgd door Cristiano Ronaldo (7.00) en de ‘neppe’ Spaanse spits Cesc Fabregas (7.50). Indien u dus uw voetbalvoorspelling wilt afstemmen op een doelpuntrijke Spanjaard, moet u een keuze gaan maken. Een van bovengenoemde twee spelers valt namelijk af. Succes ermee.

P.S.: Voor de andere halve finale verwijzen we u door naar www.voetbalvoorspellen.nl en www.weddenopsport.eu.

June 27, 2012 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.