Inzetmogelijkheden Europa League

Donderdag 27 augustus wordt er een groot aantal wedstrijden gespeeld in het kader van de vierde en laatste voorronde van de Europa League. De teams die deze wedstrijden succesvol weten af te sluiten, plaatsen zich voor de groepsfase van de Europa League en zijn daarmee verzekerd van 6 extra Europese wedstrijden. Er staat dus veel op het spel en in het bijzonder voor de 5 Nederlandse clubs die nog actief zijn in de Europa League. Onlinebookmaker.nl heeft voor jou de krenten uit pap gevist en geeft je een groot aantal mogelijkheden om te wedden op de Europa League bij Stan James.

De eerste wedstrijd die onder de aandacht van onlinebookmaker.nl is gekomen, is de wedstrijd tussen FC Quarabag en FC Twente. Beide clubs kwamen vorige week donderdag in actie in de Grolsch Veste en die wedstrijd eindigde in een 3-1 overwinning voor de Tukkers. De return wordt gespeeld in Azerbeidzjan en FC Twente heeft dus een goede uitgangspositie voor deze wedstrijd. Bij Stan James kan je inzetten op een overwinning voor FC Twente en daaraan is een quotering van 1.83 verbonden. Heb je vertrouwen in een stunt van de Azerbeidjaanse club, bijvoorbeeld een grote overwinning of FC Twente, dan kun je bij Stan James een quotering van 3.80 tegemoet zien. Het is dus misschien wel zeer lucratief om een weddenschap te plaatsen op een overwinning van de underdog. Stan James maakt het voor je mogelijk.

In de tweede wedstrijd die de aandacht heeft getrokken van onlinebookmaker.nl neemt Ajax het op tegen Slovan Bratislava. De vorige wedstrijd staat bekend als de wedstrijd waarin Luis Suarez tot volledige ontplooiing kwam: de spits van Ajax scoorde maar liefst vier keer en was de absolute uitblinker in de 5-0 overwinning van Ajax. De coach van Slovan Bratislava moest daarna het veld ruimen, waardoor Slovan aanstaande donderdag zonder hoofdcoach aan de wedstrijd begint. Bij Stan James is Ajax favoriet: wedden op Ajax levert je een quotering van 2.10 op, terwijl wedden op een gelijkspel je 3.40 keer je inzet oplevert. Een overwinning van Slovan betekent 3.20 keer je inzet terug. Bij Stan James kun je deze wedstrijd live volgen en live wedden wanneer er veranderingen optreden tijdens de wedstrijd. Reden te meer om te wedden op Ajax – Slovan Bratislava in de Europa League!

August 25, 2009 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Leave a Reply