Kwartfinale Europa League!

De grote Europese competities naderen hun eind. De bekerfinales zijn in de meeste gevallen bekend. En ook in de Europese toernooien zijn de laatste 8 ploegen bekend. Opvallend is dat er in de Europa League van de 8 ploegen maar liefst 2 Nederlands zijn. Niet geheel ontoevallig zijn dat ook de beste twee ploegen in Nederland: FC Twente en PSV. Afgelopen zaterdag name deze ploegen het tegen elkaar op in de strijd om het landskampioenschap. Een wedstrijd die door twee doelpunten van Theo Janssen eindigde in een overwinning van de Tukkers. FC Twente is dus goed in vorm. En dat gaat nodig zijn, want er staat een lastige uitwedstrijd op het programma.

FC Twente neemt het namelijk op tegen Villareal, al jaren één van de beste Spaanse ploegen na Real Madrid en Barcelona. Villareal is een team dat bijna ieder seizoen in staat is om mee te strijden voor de Champions League plaatsen in Spanje. Ook komt het team altijd ver in Europees verband en is El Madrigal een bijna onneembare vesting. Afgelopen zondag won het dream team van FC Barcelona slechts met 0-1, door een doelpunt van Gerard Pique. Een lastige opgave voor het team van Theo Janssen, Bryan Ruiz en Luuk de Jong.

Met een quotering van 1.67 is Villareal dan ook de favoriet bij Stan James. FC Twente ontvangt een quotering van 5.50, terwijl een gelijkspel goed is voor 3.60. Ook op die andere ploeg die aanstaande donderdag in actie komt, kun je een weddenschap plaatsen. PSV neemt het op tegen Benfica en staat daarbij voor de lastige opgave om 1 van de 3 nog actieve Portugese clubs uit te schakelen. Een replay van de finale van de Europa Cup uit 1988, de enige keer dat PSV de Cup met de grote oren wist te winnen.

Toen was het Hans van Breukelen, die met een gestopte strafschop de wedstrijd besliste. Gaat het nu weer lukken om van Benfica te winnen? Met een quotering van 1.80 is Benfica in ieder geval favoriet voor de thuiswedstrijd. Een gelijkspel staat in de boeken voor 3.40, terwijl een overwinning van de Eindhovenaren goed is voor 4.75. Zorg dat je deze spannende wedstrijd niet mist!

April 3, 2011 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.