Laat bij Stan James uw voorspellende gave zien met uw Formule 1-voorspelling

Na een pauze van maar liefst drie weken draait het Formule 1-circus dit weekeinde weer op volle toeren. Ditmaal is de Chinese grootstad Sjanghai aan de beurt en wordt het uiterst interessant om te zien welk team nog kleine stapjes heeft weten te maken tijdens deze kleine ‘vakantieperiode’. Indien u een voorspellende gave heeft, kunt u hierop bij bookmaker Stan James alvast inspelen door online te wedden op Formule 1-weddenschappen.

Voor aanvang van het seizoen was het klip en klaar: Red Bull en Sebastian Vettel gingen de dienst weer eens uitmaken. Wie zijn voorspelling ergens anders op had afgestemd, zou er gegarandeerd bedrogen uit zijn gekomen. Het tegendeel is echter waar. De regerend wereld- en constructeurkampioen komt er vooralsnog niet aan te pas en moet zijn meerdere erkennen in de Britse boys van McLaren en in mindere mate Lotus Renault en Mercedes. Wie echter zijn Formule 1-voorspellingen had gedaan op Ferrari, zal zich nu zeer zeker achter zijn oren krabben en hopen op een stunt. De Italiaanse rode brigade rijdt, ondanks de winst van Fernando Alonso in Maleisië, niet rond waar het moet rijden.

Dit weekeinde zijn er bij Stan James nieuwe kansen en kunt u online wedden op Formule 1 Grand Prix. De Formule 1-weddenschap waar de meeste voorspellingen op gedaan wordt, is die natuurlijk van de winnaar en pole position. Om te beginnen met de kwalificatie: online wedden op Lewis Hamilton (2.10) is een zekerheidje, terwijl bijvoorbeeld een Formule 1-voorspelling afsluiten op de sterke qualifier Michael Schumacher (11.00) van meer lef zou getuigen.

Daarnaast staat Hamilton er bij Stan James met een quotering van 3.00 ook voor de overwinning het beste voor, kort gevolgd door teamgenoot Jenson Button (3.50). De eerste winst voor Vettel voorspelling zou u 5.50 keer de inzet opleveren. Geen onaardig bedrag! Denkt u echter dat er weer een verrassende winnaar uit de koker rolt, ditmaal in de vorm van Mark Webber? Dan krijgt uw voorspelling met een quotering van 13.00 toch ietsje meer glans.

Zoals u ziet behoort het wedden op Formule 1 uitslagen tot een van de zwaarste, zo niet zwaarste, uitdagingen. Daarom is het juist des te mooier als u het bij het juiste eind heeft met uw Formule 1-voorspellingen. Twijfel dus geen seconde en ga als de wiedeweerga naar Stan James!

April 14, 2012 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.