Online Voetbalweddenschappen bij Stan James

Wedden op voetbal is 1 van de grootste online markten voor kansspelen. Dat is niet zonder reden; het wedden op deze sport combineert de kennis die mensen over de sport hebben met de aangename spanning die je voelt na het plaatsen van een weddenschap. De kans op een mooi bedrag is groot, maar daarvoor moet jouw favoriete team eerst zien te winnen van die geduchte tegenstander. Jaarlijks wordt er voor miljarden ingezet op voetbalwedstrijden en het is waarschijnlijk daarom dat bookmaker Stan James voetbal als eerste in zijn menu heeft gezet. Wij gaan daarom een paar voetbal weddenschappen bij Stan James af. 

Eerst maar eens een paar wedstrijden in de Premier League. Na het WK voetbal is deze competitie pas geleden weer begonnen. Favorieten voor de eindzege zijn onder meer Chelsea, Manchester United, Manchester City en Arsenal. Maar ook Liverpool en Tottenham Hotspur zijn gevaarlijke outsiders. De competitie in Engeland is van een enorm hoog niveau en spelen in dit land is voor vrijwel alle voetballers een hele grote droom. Aanstaande zaterdag staat de wedstrijd tussen Chelsea en Stoke City op het programma. De kampioen neemt het thuis op tegen deze degradatiekandidaat en Chelsea heeft daarom een quotering van 1.13. Een gelijkspel is goed voor 7.50 en winst voor Stoke is goed voor 17.00. Ook Manchester United speelt thuis, tegen West Ham United. Een quotering van 1.14 is het deel van de Mancunians. De Hammers krijgen een quotering van 17.00.

Een andere competitie die veel aandacht krijgt in Nederland, is de Duitse competitie. Na de overwinning op de valreep tegen VFL Wolfsburg, neemt het Bayern Munchen van Louis van Gaal het nu op tegen Kaiserslautern. Bij Bookmaker Stan James ontvang je een quotering van 1.50 voor een winst van de formatie van de Nederlander. Een overwinning van Kaiserslautern levert een quotering van 6.50. Ook interessant is de wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en HSV. De vraag is of het Ruud van Nistelrooy weer lukt om twee keer te scoren. Mocht dat zo zijn, dan is een overwinning van HSV (quotering: 2.20) waarschijnlijk een feit.

Stan James heeft natuurlijk nog veel meer weddenschappen op voetbal. Zorg in ieder geval dat je erbij bent en speel bij deze online bookmaker!

August 25, 2010 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Leave a Reply