Online wedden op darts bij Stan James

Er is een trouwe schare van fans die het darten op de voet volgt. Die precies weten welke spelers waar in actie komen en wie er op dit moment in groots vorm steekt. Zoals iedereen die het voetbal een beetje volgt, weet welke speler waarschijnlijk de doelpunten gaat maken, zo is het met de liefhebbers van darten hetzelfde. De eerste die een ‘9-darter’ gooit, is waarschijnlijk juist voorspeld door een kenner van de sport. Daarom hebben wij, speciaal voor deze fans en liefhebbers, een aantal weddenschappen op dartwedstrijden op een rijtje gezet. Zodat je kunt wedden op je lievelingsdarter.

Aanstaande donderdag worden er namelijk een aantal wedstrijden afgewerkt in het kader van de Engelse Premier League. Dit is een profcompetitie die in het leven is geroepen om darters te laten ruiken aan de beste tegenspelers én aan het grote geld (er zitten een hoop sponsors achter de Premier League Darts). Daarom worden er regelmatig spannende wedstrijden afgewerkt en aanstaande donderdag kun jij wedden op een aantal hiervan. Wat dacht je bijvoorbeeld van de weddenschappen op de wedstrijd tussen Raymond van Barneveld en Adrian Lewis? Deze Nederlandse topper neemt het op tegen de Engelse topper. Het mooie van Online Bookmaker Stan James is dat zij deze wedstrijd live uitzenden.

Wedden op Raymond van Barneveld betekent wedden met een quotering van 2.50, terwijl een weddenschap op de Adrian Lewis betekent dat er een quotering van 2.10 voor je klaar ligt. Een gelijkspel is goed voor een quotering van 4.50. Naast deze weddenschap, zijn er bij Stan James maar liefst 14 andere weddenschappen beschikbaar. Een leuke is de vraag wie de meeste 180’s gooit in deze wedstrijd. Raymond van Barneveld krijgt hier een quotering van 3.50, terwijl Adrian Lewis het moet doen met een quotering van 1.53.

Stan James blinkt uit in het aanbieden van dartwedstrijden, inclusief beeld. Als liefhebber van deze edele sport mag je dat eigenlijk niet missen!

April 6, 2010 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Leave a Reply