Online wedden op tennis wedstrijden bij Stan James

Roland Garros is nog in volle gang, maar bij Stan James is er reeds een aantal mooie weddenschappen voor deze zomer beschikbaar. Je kunt wedden op tal van verschillende tenniswedstrijden, die stuk voor stuk worden gespeeld op het hoogste niveau. We beginnen met het mannentoernooi van Wimbledon, het grootste toernooi ter wereld. De winnaar van dit toernooi mag zich kronen als winnaar van het toernooi dat in ieder land tot de verbeelding spreekt. Begin juli wordt gestart met dit toernooi en de verwachte winnaar is een mooie reden om alvast te wedden bij Bookmaker Stan James.

De grote favoriet? Roger Federer. Hij won het toernooi al zo vaak en is ook dit seizoen weer in een grootse vorm. Nu is het tijd voor zijn zoveelste zege op Wimbledon. Hij heeft van de bookmakers van Stan James een quotering meegekregen die er niet om liegt: 2.38. Een verdubbeling van de inzet wanneer deze speler het toernooi weet binnen te slepen; wie wil dat nou niet. Na Federer volgt Nadal op de ranglijst met favorieten. Hij won het toernooi ook al eens en dat is terug te zien in deze statistieken. Met een quotering van 4.00 komt hij er zeker niet bekaaid vanaf. De thuisspelende Andy Murray heeft een quotering van 6.00 meegekregen.

Na Wimbledon is het al snel weer tijd voor het volgende grote evenement: de Davis Cup. We zijn inmiddels in de kwartfinales aanbeland en daarin staat in ieder geval één kraker op het programma: Servië – Kroatië. Een fantastische (risico)wedstrijd, vanwege het oorlogsverleden van de twee landen en de onderlinge animositeit. Bij Stan James kun je nog niet wedden op deze wedstrijd, maar je kunt wel alvast wedden op de winnaar van de Davis Cup. De online bookmakers van deze aanbieder hebben een quotering van 3.75 voor Servië in petto, 4.00 voor Spanje, 6.50 voor Frankrijk en 7.00 voor Argentinië.

Naast deze tennis weddenschappen is er nog een leuke weddenschap voor de zomer beschikbaar. Deze luidt als volgt: Andy Murray wint Wimbledon en het Engelse Nationale Voetbalelftal verliest in de wereldbeker na strafschoppen. Quotering: 29.00. Je vindt deze weddenschap onder het kopje zomerspecials.

June 1, 2010 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Leave a Reply