Rondje langs Europese velden met Stan James

In plaats van continu één bepaalde wedstrijd uit een voetballand uit te kiezen, leek het ons een aardig idee om ditmaal een rondje te maken langs de Europese velden met Stan James. Een blik in het programmaboekje toverde uiteindelijk drie spraakmakende wedstrijd uit de koker van de achtereenvolgens Franse, Engelse en Duitse competitie. Zoals u bent gewend, zijn er bij deze voetbalweddenschappen alom waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het wel en wee van uw voetbalvoorspelling(en).

Olympique Marseille-Olympique Lyon
Een rechtstreekse confrontatie tussen de nummer twee en drie van de Ligue 1, maar misschien nog wel belangrijker is dat deze ontmoeting gaat tussen de twee naaste achtervolgers van het puissant rijke Paris Saint Germain dat aan kop staat. Wie in het spoor wil blijven van de Parijzenaren, zal dus een overwinning moeten boeken om geen onnodige schade op te lopen in de strijd om het Franse kampioenschap. Het thuisvoordeel van de ploeg uit Marseille lijkt het voordeel te zijn, waar de bezoekers uit Lyon niet tegenop kunnen. Tenminste, zo denkt Stan James erover als je de quoteringen bekijkt. Thuisploeg Marseille maakt met 2.10 meer kans op drie punten dan Lyon (3.50).

Chelsea-Manchester United
De kraker in de Barclays Premier League tussen de tot nu toe ongeslagen koploper en nummer twee van de competitie. De achterstand van de ploeg waar onder meer Robin van Persie speelt, bedraagt inmiddels al vier punten. Er is de formatie uit Manchester dus alles aan gelegen om het vernieuwde en frivool spelende Chelsea zo moeilijk mogelijk te maken. Stamford Bridge lijkt echter een onneembare vesting voor menig voetbalclub, dus het zal niet van een leien dakje gaan voor United. De quoteringen bij de belangrijkste voetbalweddenschap van deze bookmaker liegen er dan ook niet om: Chelsea maakt de meeste kans op drie punten (2.30) en United loopt achter de feiten aan en moet genoegen nemen met een underdogpositie (3.00).

Bayern München-Bayer Leverkusen
Misschien niet interessant vanwege de stand op de ranglijst -nummer 1 tegen de nummer 5-, maar wel boeiend vanwege het feit dat de ploeg uit München ongenaakbaar lijkt dit seizoen en na acht speelrondes een maximale score van 24 punten heeft behaald. Het wachten is dus op het eerste puntverlies. Volgens bookmaker Stan James zit dat er ook dit weekeinde echter niet in. De Allianz Arena is van Bayern en de punten zullen dan ook zo goed als zeker daar achterblijven. Of er moet al iets heel geks gebeuren. Met een quotering van 12.00 voor de winst is subtopper Leverkusen eigenlijk zo kansloos als maar wat. Zeker als je bedenkt dat een voorspelling op een thuiszege van Bayern München maar 1.25 keer de inzet oplevert.

October 25, 2012 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.