Stan James en Formule 1: de ultieme ontknoping

Slecht nieuws en goed nieuws voor de Formule 1-liefhebbers. Het slechte nieuws is dat dit weekeinde (vrijdag 23 november tot en met zondag 25 november) de laatste race wordt verreden op het Braziliaanse circuit in Interlagos. Het goede nieuws is dat de spanning rondom de titelstrijd tussen regerend wereldkampioen Sebastian Vettel en Fernando Alonso tot een climax is gekomen en zijn einde gaat vinden. Mooier kunnen we de vooruitzichten niet voor u maken. Hoewel: online wedden op Formule 1 Grand Prix bij bookmaker Stan James kan het toefje slagroom op de taart zijn.

Dertien punten. Dat is de voorsprong die Vettel heeft ten opzichte van zijn Spaanse achtervolger Alonso. Gezien het hele seizoen, zou je kunnen zeggen dat de Red Bull-coureur de meeste aanspraak maakt op zijn derde achtereenvolgende titel. Qua overwinningen heeft hij er vijf behaald, ten opzichte van drie stuks voor de Ferrari-coureur.

Alonso heeft dit echter gecompenseerd met sluwheid en wist zo vaker de eindstreep te halen dan de wat wildere en ruwere Vettel. Daardoor heeft hij zich nog zelf tot aan de laatste wedstrijd in de race te weten houden. Een prestatie van formaat, als je bedenkt dat de Italiaanse bolide niet de allersnelste is en uitgerekend Red Bull in potentie de beste wagen heeft.

Met deze gegevens in het achterhoofd kunt u met vol vertrouwen aan de slag bij de Formule 1 weddenschappen van Stan James. Wat dat betreft is wedden op Formule 1 Grand Prix een prachtige aangelegenheid.

Het zal volgens deze bookmaker wel heel erg gek moeten lopen, wil Alonso na de Braziliaanse race zijn derde wereldtitel behalen. Met een quotering van 4.50 zal hij een soort van Houdini-act uit de hoge hoed moeten toveren. Zeker als je bekijkt dat zijn rivaal dit seizoen, Vettel, een minimale quotering krijgt van Stan James voor het verdedigen van zijn titel: 1.20.

Er zijn echter wel eens vreemdere zaken gebeurd in de geschiedenis van de koningsklasse van de autosport. Maar dat is dan ook de enige strohalm waar Alonso zich kan vasthouden, meer niet.

November 24, 2012 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.