Stan James en La Liga: succesvol duo

De Spaanse competitie is inmiddels vijf duels onderweg en de kaarten lijken alweer geschud. FC Barcelona is lijstaanvoerder met het maximaal aantal punten en heeft nog geen schade opgelopen. Hier zou dit weekeinde wel eens verandering in kunnen komen wanneer het op bezoek gaat bij reuzendoder Sevilla, dat eerder deze competitie al het sterrenensemble Real Madrid versloeg. Messi en co zijn dus gewaarschuwd. Voelt u de drang om online te wedden? De voetbalweddenschappen van bookmaker Stan James zijn dan origineel en gevarieerd genoeg om uw voorspellend ei kwijt te kunnen.

De onaantastbaarheid van Barcelona en de nu al levensgrote voorsprong van acht punten op aartsrivaal; het ging de afgelopen weken nergens anders over in Spanje voetballand. La Liga lijkt na vijf speelrondes al beslist in het voordeel van de Catalaanse droomvoetbalmachine en de titel is al binnen. Het moet niet gekker worden.

Niemand die het heeft over de uitstekende start van bijvoorbeeld Real Mallorca of Sevilla. Laatstgenoemde ploeg, met de Nederlander Hedwiges Maduro in de gelederen, staat maar vier punten op Barcelona en heeft deze nieuwe jaargang al bewezen sterk voor de dag te komen tegen topploegen. Wie weet zit er zaterdag 29 september wederom een verrassing in, wanneer de tot nu toe ongeslagen Blaugranas op bezoek komen in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Wie echter een kijkje neemt bij de voetbalweddenschappen van Stan James ziet dat dit een droomgedachte is van de voetbalromanticus. Zo krijgt u voor het goed voorspellen van een thuisoverwinning voor Sevilla maar liefst 6.50 keer de inzet terug, terwijl een voetbalvoorspelling op een uitwinst voor de torenhoge favoriet Barça 1.50 keer de inleg oplevert. Een verschil van jewelste.

Wees niet getreurd, want deze bookmaker heeft nog meer voetbalweddenschappen in petto voor u. U vraagt, Stan James draait. Wilt u bijvoorbeeld online wedden wanneer het eerste doelpunt valt? Geen probleem, voor deze bookmaker is niets vreemd. U heeft drie mogelijkheden, waardoor de kans op succes 33,3 procent is. ‘Geen doelpunt’ lijkt de minste kans op slagen te hebben met een quotering van 13.00. De moeilijke keuze die u moet maken, zal hoogstwaarschijnlijk gaan over wel of geen doelpunt voor de 27ste minuut. Voor de 27ste minuut (1.83) is aannemelijker dan na deze speelminuut (2.05). Succes ermee.

September 27, 2012 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.