Stan James is the place to be

De Europese voetballanden zijn ontwaakt uit de winterslaap. Dat betekent voor de voetballiefhebbers weer veel wedstrijden op de televisie. Duitsland, Italië, Frankrijk, ze hervatten allemaal weer de competitie in het weekeinde van vrijdag 18 januari tot en met zondag 20 januari. Speciaal voor u hebben we daarom drie duels uit verschillende competities uitgekozen. Hoe meer potjes, hoe meer kans op een winnende voorspelling. Ditmaal is Stan James the place to be voor iedereen die voetbalweddenschappen wil aangaan.

Bayer Leverkusen-Eintracht Frankfurt
Op papier misschien niet een topper, maar op basis van de stand op de ranglijst zeer zeker. Bayer Leverkusen staat tweede achter winterkampioen Bayern München en het verrassende Eintracht Frankfurt heeft zich na de helft van de competitie op een vierde positie geplaatst tussen grootmachten zoals Borussia Dortmund en FC Schalke 04. De vraag is natuurlijk of de club uit Frankfurt dit volhoudt, en zo ja, voor hoelang. Als het aan Stan James ligt, begint de tweede competitiehelft voor de uitploeg in ieder geval in mineur. Met een quotering van 5.00 voor de uitzege legt Eintracht het desastreus af ten opzichte van favoriet Leverkusen (1.62).

Tottenham Hotspur-Manchester United
Een confrontatie tussen twee teams die de vorm van de dag te pakken hebben. Het dynamische Tottenham tegen de onverstoorbare koploper Manchester United, die met superspits Robin van Persie dit seizoen net dat beetje extra heeft wat het de afgelopen jaren kon gebruiken. Het wordt dus hoe dan ook een clash der titanen op White Hart Lane. Het zal u dan ook niets verbazen dat de verschillen bij de voetbalweddenschappen van deze bookmaker uiterst klein zijn tussen beide ploegen. United maakt weliswaar de meeste kans op de drie punten (2.30), maar een thuisoverwinning voor de Spurs is ook zomaar denkbaar (3.00).

Valencia-Real Madrid
Een interessante ontmoeting, aangezien beide ploegen elkaar in de beker ook al twee keer tegenkomen. De competitiewedstrijd is de tweede van de drie duels. Het eerste potje werd met alle geluk gewonnen door Real Madrid (2-0). Hierdoor heeft het zich een uitstekende uitgangspositie verschaft voor het bereiken van de volgende ronde van de beker. In de competitie vallen beide ploegen een beetje tegen. Real staat al op een kilometerslange afstand van aartsrivaal Barcelona, terwijl Valencia als subtopper door het leven gaat en tegen de topteams aanhangt in de Primera Division. Om nog wat te maken van de competitie moeten Hedwiges Maduro en consorten winnen van de Madrilenen. Daar hebben ze volgens Stan James de handen vol aan. Valencia maakt namelijk weinig kans op de zege, getuige de quotering van 4.80. Real daarentegen is de grootste kanshebber (1.73).

January 17, 2013 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.