Voetbalweddenschappen bij Stan James: het WK 2010 nadert het einde!

Nog een dikke anderhalve week en dan weten we welk land de komende 4 jaar wereldkampioen is. Vanaf vrijdag strijden 8 teams om een plek in de halve finale en op een nog grotere kans op de eindoverwinning in het toernooi. Dit betekent dat er nog voldoende mogelijkheden zijn om te wedden op het voetbal dat in Zuid-Afrika wordt gespeeld. Nog 8 wedstrijden, sowieso 720 minuten aan speeltijd en natuurlijk de hernieuwde weddenschappen na de kwartfinale. Bij Stan James kun je nu wedden op de 8 overgebleven landen. Dat kun je doen op de wedstrijden, maar ook op de uiteindelijke winnaar en op de topscorer.

We beginnen met de eerste. Er zijn zoals gezegd nog 8 teams in de race en deze 8 teams maken officieel gezien stuk voor stuk kans op de wereldtitel. Maar er is een groot verschil in de daadwerkelijke kans. Gezien het spelbeeld is Brazilië de favoriet voor het WK. Met een quotering van 3.50 laten de Goddelijke Kanaries de andere topfavoriet Spanje net achter zich (3.75). Wedden op één van deze twee teams betekent dus een verdrievoudiging van jouw inzet. Na Spanje volgen de Argentijnen (4.50) en Duitsland (8.00). De Duitsers staan overigens op gelijke hoogte met de Nederlanders, die eenzelfde quotering hebben. Uruguay (15.00), Ghana (34.00) en Paraguay (41.00)  sluiten de rijen. Ruimte voor verrassingen is er zeker, maar de kans is groot dat het toch één van de klassieke grootmachten wordt.

Hetzelfde geldt voor de topscorer van het toernooi. Waar voorafgaand aan het toernooi onder meer Wayne Rooney en Cristiano Ronaldo waren getipt als kanshebbers voor de titel, is dat nu 180 graden gedraaid. De twee favorieten die wel hun verwachtingen hebben waargemaakt, zijn David Villa en Gonzalo Higuain. De Spanjaard Villa heeft een quotering van 2.75, terwijl Higuain het moet doen met 3.50. Dat komt doordat ze beide 4 doelpunten hebben gemaakt, maar Spanje een veel eenvoudiger tegenstander heeft in de kwartfinale. De kans is dus groter dat Villa meer doelpunten maakt. Ook Suárez (15.00) en Fabiano (5.50) maken nog kans.

Naast deze weddenschappen op het wk voetbal  is het ook mogelijk om live te wedden op de wedstrijden. Bookmaker Stan James biedt ook voor iedere wedstrijd een nieuwe, goede, quotering. Deze bookmaker is dus een bezoekje waard.

June 30, 2010 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Leave a Reply