Wedden en online gokken op de Eredivisie bij Stan James

De competitie is 9 wedstrijden oud. En het lijkt erop alsof we reeds kunnen spreken van een heuse kopgroep. Ajax, FC Twente en PSV staan binnen twee punten van elkaar: FC Twente en PSV verloren nog niet, terwijl Ajax alleen verloor van FC Utrecht. Deze drie teams zullen gaan bepalen wie er uiteindelijk vandoor gaat met de titel en dat betekent volop spanning. Zo zien we uit naar de komende wedstrijden en ook naar de strijd onderin. Het lijkt erop dat het doek voor Willem II al gevallen is; troosteloos staan ze onderaan met slechts 1 puntje. Reden genoeg om eens te kijken naar de mogelijkheden om te wedden op de Eredivisie bij Bookmaker Stan James.

De wedstrijd die het komend weekeinde de meeste aandacht trekt, is de strijd tussen PSV en Feyenoord. PSV draait lekker, doet het goed in Europa en staat er ook in de competitie goed voor. Feyenoord is Europees en voor de beker uitgeschakeld, doet in de competitie niet mee en staat 15e. Reden genoeg voor Stan James om de Eindhovenaren te bestempelen als favoriet voor deze eindstrijd. Met een quotering van 1.33 kun jij 33% winst maken als de manschappen van Fred Rutten deze kraker winnend weten af te sluiten. Een quotering van 4.50 is beschikbaar voor een gelijkspel, terwijl Feyenoord een quotering van 8.50 krijgt.

Een andere wedstrijd die de aandacht trekt, is de strijd tussen FC Twente en Ado Den Haag. De Tukkers spelen in het ‘after’ kampioensjaar wederom fris voetbal. Een mooie derde plek tot gevolg en afgelopen weekend werd afgerekend met angstgegner Feyenoord, in de Kuip nog wel. ADO presteert ook zeer goed, met een knappe zesde plaats als gevolg. Het koningskoppel Verhoek-Bulykin verzorgde al een groot aantal doelpunten, terwijl ook Kubik goed presteert. Toch is FC Twente favoriet, met een quotering van 1.30. ADO Den Haag heeft van de online bookmaker een quotering van 9.00 meegekregen, terwijl een verrassend gelijkspel goed zou voor 4.50.

Wedden op de Eredivisie kan ook voor de lange termijn. Met een quotering van 1.85 is Ajax favoriet voor de landstitel, terwijl PSV een quotering heeft van 2.25. FC Twente heeft van de bookmakers een quotering van 5.50 meegekregen.

October 19, 2010 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Leave a Reply