Wedden op Darts: inzetmogelijkheden voor de World Grand Prix 2009

Onlinebookmaker.nl probeert voor jou de krenten uit de pap te vissen. De vele sportwedstrijden en het grote aanbod van verschillende sportweddenschappen, geven jou de kans om te wedden op een groot aantal verschillende sporten. Maar soms is het iets te veel van het goede en is het moeilijk kiezen. Onlinebookmaker.nl heeft daarom deze week voor jou een speciaal toernooi geselecteerd: het World Grand Prix Darts. Dit toernooi, waar de absolute toppers aan meedoen, biedt je vele weddenschappen en leuke quoteringen. Wedden op het World Grand Prix Darts betekent dat je inzet op de crème de la crème van de internationale spelers van darts.

Deze week gebruiken we Stan James als bookmaker. Deze bookmaker kenmerkt zich door een sterke focus op Britse sporten: vandaar dat darts een prominente rol speelt bij deze bookmaker. Het mooie van Stan James is dat je tijdens de verschillende darts wedstrijden live kunt wedden en tegelijkertijd live kunt kijken naar de wedstrijd. Wedden op darts bij Stan James kan je dus uren bezig houden. Voor de komende World Grand Prix Darts heeft Stan James weer een groot aantal weddenschappen voor jou in petto. Natuurlijk kun je op de afzonderlijke wedstrijden van dit toernooi wedden.

Maar er is meer: je kunt nu ook al inzetten op de winnaar van de World Grand Prix Darts. Denk jij te weten wie er dit jaar als winnaar de World Grand Prix Darts gaat afsluiten? Stan James denkt het wel te weten: de topfavoriet voor de eindoverwinning is Phil Taylor. Een overwinning van deze darter, afkomstig uit Stoke-on-Trent, levert je 1.53 keer je inzet op. Hij laat daarmee de concurrentie ver achter zich: een weddenschap op James Wade levert, wanneer deze speler weet te winnen, 8.00 keer je inzet op. Wedden op darts kan dus winstgevend zijn wanneer de topfavoriet vroeg uitgeschakeld wordt.

Je kunt ook wedden op onze Nederlandse trots: Raymond van Barneveld. Met een quotering van 11.00 staat hij derde op de lijst. Wedden op darts en het World Grand Prix 2009 voorziet in een behoefte: één van de leukste sporten ter wereld bij één van de beste online bookmakers.

October 8, 2009 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Leave a Reply