Wedden op de Champions League, de vierde wedstrijd staat op het programma

Woensdag 4 november wordt er een groot aantal wedstrijden gespeeld in het kader van de strijd om de Champions League. Bij Stan James kun jij er bij zijn, en weddenschappen op één van de acht wedstrijden die deze woensdag worden afgewerkt. Grijp je kans, want wedden op de Champions League is wedden op vele grote teams en vele grote spelers. Bij Stan James worden ondermeer de volgende wedstrijden eruit gelicht: Rubin Kazan – Barcelona en Dynamo Kiev – Inter Milan. Beide wedstrijden worden in dezelfde groep gespeeld en alle teams maken nog kans op overwinteren in deze groep.

Twee week geleden won Rubin Kazan verrassend van Barcelona, met een 2-1 uitoverwinning. Toch gaat men bij Stan James er vanuit dat Barcelona deze wedstrijd winnend weet af te sluiten. De club uit de hoofdstad van Catalonie staat er in de competitie goed voor en speelt volgens velen het beste voetbal ter wereld. Niet voor niets werd in de afgelopen 5 jaar maar liefst 2 keer de Champions League gewonnen. Ook nu is Barcelona favoriet: een overwinning van de Catalanen levert je 1.44 keer je inzet op. Een gelijkspel betekent een quotering van 4.40, terwijl Bookmaker Stan James voor een overwinning van Rubin Kazan een quotering van 7.50 in petto heeft.

De tweede wedstrijd die in deze groep wordt gespeeld, is die tussen Dynamo Kiev en Inter Milan. De laatstgenoemde staat momenteel bovenaan in de Serie A, maar weet Europees gezien al een aantal jaren niet te overtuigen. In tegenstelling tot stadgenoot AC Milan, die de afgelopen tien jaar 2 keer succesvol was, is het Inter Milan nog niet gelukt de Champions League in zijn huidige vorm te winnen. Ondanks dat zijn ze wel favoriet voor deze wedstrijd: 2.20 bij een overwinning van de Italianen. Een gelijkspel is ook interessant: dit levert je namelijk 3.40 keer je inzet op. Een overwinning voor de ploeg uit de Oekraïne betekent 3.25 keer je inzet.

Wedden op de Champions League bij Stan James is zeer interessant voor de liefhebbers van Europees voetbal. Grijp je kans!

November 3, 2009 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Leave a Reply