Wedden op de Champions League via Stan James

De achtste finale van de Champions League kent dit jaar een iets andere opzet dan gebruikelijk. Vroeger werden er 4 wedstrijden per avond gespeeld en was het programma 2 avonden lang. Nu worden er in de Champions League een 2-tal wedstrijden per avond afgewerkt. Dat betekent dat er een week tussen de verschillende wedstrijden zit. Hierdoor staan deze week eerst de wedstrijden tussen AC-Milaan en Manchester United op het programma, terwijl volgende week de kraker de Internazionale tegen Chelsea wordt afgewerkt. We bespreken op onlinebookmaker.nl het programma voor de komende week en beginnen met de tweestrijd tussen Internazionale en Chelsea. De bookmaker die we deze week de voorkeur geven? Stan James!

Internazionale neemt het in de tweestrijd tegen Chelsea op 24 februari eerst in eigen huis op het tegen het goeddraaiende team van Carlo Ancelotti. De oud-coach van Chelsea, Jose Mourinho is momenteel degene die de scepter zwaait in het Guiseppe Meazza in Milaan en dat doet hij met succes. Twee keer werd het team al kampioen onder zijn bezielende leiding en het lijkt erop dat dit jaar het derde jaar gaat worden. In de wedstrijd tegen Chelsea kan hij wraak nemen op de club die hij ook twee keer de landstitel bezorgde, maar waar hij uiteindelijk moest vetrekken. De favoriet voor de wedstrijd bij Stan James? Internazionale. Maar de quotering van 2.50 is slechts een klein beetje lager dan die van Chelsea. De Londenaren hebben een quotering van 2.60 meegekregen. Voor een gelijkspel ontvang je 3.20 keer je inzet.

Een andere wedstrijd die volgende week op het programma staat op de Champions League en waarop jij je weddenschappen kunt plaatsen, is de wedstrijd tussen VFB Stuttgart en FC Barcelona. Deze wedstrijd staat in het teken van het waarmaken van de favorietenrol van de bekerhouder uit Spanje. Stuttgart is een stuk beter gaan draaien sinds het vertrek van coach Markus Babbel, maar het lijkt erop dat de club van Nederlander Khalid Boulahrouz toch een maatje te klein gaat zijn voor het FC Barcelona van Messi, Ibrahimovic en al die andere sterren. Quotering? 5.00 voor Stuttgart, 1.67 voor FC Barcelona. Tegenover een gelijkspel staat een quotering van 3.40. De wedstrijd wordt op dinsdag 23 februari afgewerkt.

Wedden op de Champions League bij Stan James betekent wedden op één van de vele topwedstrijden, gespeeld door de zestien topteams die er nog over zijn in de Champions League.

February 16, 2010 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Leave a Reply