Wedden op de Eredivisie bij Stan James

Eredivisie weddenschappen bij Stan James
Woensdag wordt een deel van de laatste speelronde voor de winterstop ingehaald. Het gaat hier natuurlijk om de Eredivisie, waarin een groot aantal wedstrijden werd afgelast omwille van de sneeuw. Woensdag 19 januari worden die wedstrijden ingehaald en onder meer de wedstrijden tussen VVV Venlo en FC Utrecht en AZ en NEC staan op het programma. Bij bookmaker Stan James kan er gewed worden op deze wedstrijden en is er een aantal opties beschikbaar om een mooi bedrag op in te zetten. In de komende twee paragrafen zullen we de hiertoe behorende opties stuk voor stuk even doornemen en aan je voorleggen, zodat je een goed beeld krijgt van wat er de komende 48 uur nog mogelijk is qua weddenschappen bij Stan James.

VVV Venlo draait dit seizoen zeer stroef. Er wordt nauwelijks gewonnen en het is een groot geluk dat Willem II nog slechter presteert. De teleurstellende 17e plaats kostte trainer Jan van Dijk afgelopen winter al zijn kop en nu moet er van FC Utrecht worden gewonnen om op zijn minst uitzicht te houden op het ontlopen van de nacompetitie. Gelukkig steekt FC Utrecht ook in een niet al te goede vorm; en daarom heeft Stan James de volgende quoteringen weten te produceren: 3.75 voor VVV Venlo en 1.90 voor FC Utrecht. Een gelijkspel is goed voor een quotering van 3.50, een bedrag dat er ook mag zijn.

Een andere wedstrijd die de moeite waard is: AZ tegen NEC. De topscorer van de Eredivisie (Vlemminckx) tegen het team waarvan de spits nog ergens in Braziliƫ rondhangt en inmiddels geen salaris meer ontvangt. Gert-Jan Verbeek heeft van AZ een soepel draaiende vechtmachine gewerkt en langzamerhand wordt dat uitbetaald in de resultaten. Zo won AZ van Ajax en FC Twente en staat het op een mooie 5e plek in de competitie. De kans dat AZ aanstaande woensdag van NEC weet te winnen wordt door Stan James gewaardeerd met een quotering van 1.40. Een overwinning voor de Nijmegenaren wordt door Stan James gewaardeerd op 8.00, terwijl een gelijkspel goed is voor 4.20. Bij deze wedstrijd horen nog 24 andere weddenschappen, dus je kunt je lol meer dan op.

Wedden op voetbal en wedden op de Eredivisie is vaak en goed mogelijk bij het (Nederlandstalige) wedkantoor Stan James. Zorg dat je het niet mist!

January 17, 2011 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.