Wedden op de Eredivisie Voetbal bij Stan James

De Eredivisie nadert haar ontknoping. Op het moment van schrijven, staat FC Twente 2 punten los van PSV en 6 van Ajax. Dat betekent dat FC Twente momenteel aan de leiding gaat in de competitie, iets dat door de bookmakers niet werd verwacht aan het begin van het seizoen. Daarom is het ook zo leuk om nu nog te wedden op de Eredivisie: dat kan bij Bookmaker Stan James, de plek waar je op ongelooflijk veel verschillende voetbalwedstrijden en competities kunt wedden. Wij gaan proberen je een advies te geven voor een weddenschap op één van de 3 teams die nog in competitie zijn voor de titel in de Eredivisie: FC Twente, PSV en Ajax.

De eerst genoemde staat zoals gezegd 2 punten los van PSV, na de zeperd van de Eindhovenaren afgelopen weekend in Breda. FC Twente won zelf, zij het moeizaam, van RKC Waalwijk. Een goed doelpunt van Kenneth Perez betekende uiteindelijk de overwinning. Twente neemt het vrijdag op tegen Ado Den Haag en kent verder een zeer lastig programma. Ondermeer nog uitwedstrijden tegen PSV en AZ, en nog een thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Hierdoor heeft Stan James FC Twente een quotering gegeven van 2.50, net onder PSV. Die club heeft namelijk een quotering van 2.30 gekregen. En dat is best interessant te noemen.

PSV lijkt namelijk hopeloos uit vorm. In de competitie werd dit weekend verloren van NAC Breda, terwijl eerder knullig punten werden weggegeven tegen Sparta. Daarna is de club uitgeschakeld in de beker en in de Europa League. Gedonder met Lazovic (verkocht), het aantrekken van een ex-Ajacied met een Ajax-tattoo op zijn kuit en een lastig programma voor de boeg (Ajax uit, Twente thuis, Feyenoord thuis). Wedden op PSV betekent wedden op een onzekerheidje. Met een relatief hoge quotering, maar als ze zondag verliezen van Ajax is die quotering niets meer waard.

Ons advies is dan ook: wed op Ajax. Ajax heeft van de top-3 het makkelijkste programma en een achterstand die goed te overbruggen is. Bij Stan James ontvang je nog een mooie quotering ook: een kampioenschap van Ajax levert je 3.50 keer je inzet op, de hoogste quotering van de nog actieve clubs in competitie. Wedden op de Eredivisie Club Ajax kan je 350% winst opleveren!

March 9, 2010 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Leave a Reply