Wedden op de Masters Series in Miami

Het tennisseizoen vordert gestaag; momenteel staan de eerste Masters Series van het seizoen op het programma. Afgelopen week werd het toernooi van Indian Wells gespeeld, zeer verrassend gewonnen door de 31-jarige Kroaat Ivan Ljubicic, die onder meer Novak Djokovic uitschakelde. Deze week is het de beurt aan Miami, alwaar de wereldwijde tennistop zich heeft verzameld om deel te nemen aan het prestigieuze WTA en ATP toernooi dat daar wordt afgewerkt. Want zowel de vrouwen als de mannen komen in actie bij deze twee toernooien.

We beginnen met de favorieten bij de mannen. Vanzelfsprekend kun je hier wedden op Roger Federer, die met een quotering van 2.75 de grote favoriet is voor de winst in de Tennis Master Series van Miami. Het is overigens wel zo dat Federer in het vorige toernooi vroeg werd uitgeschakeld en niet in staat was zijn beste tennis te laten zien. De recentelijk van een blessure teruggekeerde Rafael Nadal is de nummer twee op deze lijst, met een quotering van 4.65. Titelverdediger Andy Murray staat met een quotering van 7.05 op de derde plek, terwijl de verliezend finalist in Indian Wells (Andy Roddick) op de vierde plek staat met een quotering van 7.75.

Bij de vrouwen is de situatie volstrekt anders. Daar is een minder uitgesproken favoriet dan bij de mannen: Justine Henin. Met een quotering van 3.75 kan zij een interessante speelster zijn om op te wedden voor de winst in het WTA toernooi van Miami. De nummer twee op deze lijst is Venus Williams (4.25) , de krachtpatser uit de Verenigde Staten. De nummer drie van de lijst wordt wederom gevormd door een Belgische: Kim Clijsters is de tennisster die hier met een quotering van 5.00 haar plekje heeft ingenomen.

Je kunt bij een live bookmaker wedden op de verschillende wedstrijden in het toernooi of op één van de Nederlanders die in actie komen: Rus of de Bakker.

March 23, 2010 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Leave a Reply