Wedden op het voetbal op Boxing Day bij Stan James

Traditioneel is Boxing Day (2e kerstdag) het hoogtepunt van de vakantie voor de vele Engelse voetbal liefhebbers. Het voetbal dat op deze 2e kerstdag wordt gespeeld, wordt vaak gezien als uitstapje uit de verschillende saaie kerstverplichtingen en het geeft de fans iets om naar uit te kijken tijdens 1e kerstdag. Het is dus ook geen verassing dat de stadions goed gevuld zijn tijdens deze dagen. Bij Stan James kun je veel weddenschappen plaatsen op deze wedstrijden in het Premiership en bestaat er tevens de mogelijkheid om live te wedden op het voetbal op Boxing Day. We hebben twee wedstrijden er voor jou uitgepikt.

De eerste wedstrijd waarop je bij Stan James live en normale weddenschappen op af kunt sluiten, is de wedstrijd tussen Birmingham en Chelsea. Het zal duidelijk zijn dat de laatstgenoemde club de absolute favoriet is voor de overwinning in deze wedstrijd. Chelsea draait onder de nieuwe trainer Carlo Ancelotti zeer goed en probeert om Manchester United op te volgen als winnaar van het Premiership. Tot op heden zijn zij goed op weg, met veel solide overwinningen. De quotering voor een overwinning van Chelsea op Birmingham is 1.50, terwijl een gelijkspel 3.75 oplevert. Een overwinning van de club uit Birmingham levert 6.50 keer je inzet op.

De tweede wedstrijd die we graag aan je voorleggen, is die tussen Manchester City en Stoke City. Beide teams doen het redelijk dit seizoen, maar willen hogerop. In het geval van Manchester City, waar onze landgenoot Nigel de Jong onder contract staat, wordt dat snel duidelijk in het transferbudget: er zijn miljoenen beschikbaar gekomen uit Abu Dhabi om de kleinere club uit Manchester hogerop te helpen. Dat leidde al tot het aantrekken van sterren als Adebayor en Tevez, om niet te vergeten Robinho. Deze wedstrijd moet door Manchester City gewonnen worden: de quotering die hier bij hoort is die van 1.40. Een overwinning van Stoke wordt vergoed met een quotering van 7.50, terwijl een gelijkspel 4.00 keer je inzet oplevert.

Het mooie van al deze wedstrijden is dat je ook live kunt wedden op de voetbaluitslagen. Dat betekent dat je maximaal kunt profiteren van de mogelijkheden van het internet. Wanneer je live gaat wedden, kun je zelfs de wedstrijden bekijken op het bijbehorende Tv-scherm. Grijp dus die kans en wed op voetbaluitslagen bij Stan James!

December 22, 2009 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Leave a Reply