Wielrennen: een vooruitblik op het komende seizoen

Het jaar zit er bijna op. En het was een bewogen sportjaar in het wielrennen. Een dubbelslag voor Fabian Cancellara tijdens de voorjaarsklassiekers: hij won zowel de Ronde van Vlaanderen als Parijs-Roubaix. Geruchten over een motortje dat in zijn fiets was geplaatst, werden ontkracht en zijn suprematie op de fiets bevestigd tijdens het WK Tijdrijden. De Tour volgde na een voorjaar vol mooie wedstrijden. Al snel werd duidelijk dat 7-voudig winnaar Lance Armstrong in de verste verten niet kon tippen aan zijn kampioensvorm. Dat betekende dat de later op Clenbuterol betrapte Alberto Contador relatief eenvoudig de Tour de France kon winnen. Het lijkt erop dat hij zijn titel in moet leveren, waardoor Andy Schleck de boeken in gaat als winnaar.

Stuk voor stuk redenen om met veel plezier uit te kijken naar het komende seizoen, waarin ongetwijfeld weer veel renners van zich zullen laten doen spreken. En waarin ook de nodige dopinggevallen naar voren zullen komen. En terwijl fietsen nu letterlijk onmogelijk is, hebben ze bij Stan James toch alvast een aantal weddenschappen op wielrennen beschikbaar. Zodat je jezelf niet hoeft te vervelen tijdens de kerstdagen en alvast kunt bepalen wie jouw favorieten zijn voor het komende wielrenseizoen. Wedden op wielrennen is eenvoudig bij Stan James: je hoeft je alleen maar even te registreren voor een account. Op onze speciale pagina over Stan James lees je alvast meer over deze aanbieder.

De wedstrijden waar je nu al op kunt wedden bij Stan James zijn de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. Vlaanderen’ Mooiste en De Hel van het Noorden. Voor de eerste is thuisrijder Tom Boonen alvast favoriet. Met een quotering van 4.00 blijft hij de winnaar van vorig jaar (Cancellara) net voor (5.00). Ook Philippe Gilbert (7.00) en Matti Breschel (11.00) worden tot de favorieten gerekend. De quoteringen voor Parijs-Roubaix zijn ongeveer gelijk, hoewel de afstand tussen Boonen en Cancellara net iets kleiner is. Ook daar doet Breschel goed mee, terwijl Hushovd et een quotering van 7.00 zich in de top-3 heeft genesteld.

Wedden op wielrennen is een leuk tijdverdrijf en het is een kwestie van tijd voordat Stan James meer weddenschappen beschikbaar stelt. Tot die tijd zul je het moeten doen met deze twee zeer aardige weddenschappen

December 20, 2010 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.