Basketbal bij Stan James!

De NBA is in volle gang. De Amerikaanse profcompetitie wordt over het algemeen gezien als de beste competitie ter wereld, met de beste spelers en de beste teams. Ook voor liefhebbers uit Nederland is het mogelijk om te kijken naar de verschillende wedstrijden in de NBA: Sport 1 zendt regelmatig live wedstrijden uit, terwijl ook de NOS wel eens een samenvatting vertoont. Bij Stan James kan nu gewed worden op wedstrijden uit de NBA en op tal van wedstrijden uit andere basketbalcompetities. Lees snel verder voor de mogelijkheden!

Onder het kopje ‘Basketbal’ vind je een groot aanbod van verschillende weddenschappen op het gebied van basketbal. Dit betreft zowel wedstrijden in Europese competities als wedstrijden die worden afgewerkt in het kader van de NBA. Bij de NBA wordt weer een onderscheid gemaakt tussen wedstrijden die voor de play-offs worden gespeeld en wedstrijden die in het teken staan van de plaatsing voor de play-offs. Het aanbod bij Stan James mag daarom vrij groot genoemd worden; er is bijna geen wedstrijd die wordt overgeslagen en alle verschillende teams komen zonder meer aan bod. Wedden op basketbal kan in de komende dagen onder meer op de volgende wedstrijden.

Je kunt wedden op de strijd tussen de Dallas Mavericks en de Portland Trailblazers, die het tegen elkaar opnemen in de play-offs. Deze verlenging van het reguliere seizoen moet uiteindelijk de winnaar opleveren die het voor elkaar krijgt om in de kwartfinale van de play-offs te komen. De Mavericks zijn licht favoriet, met een quotering van 1.57 voor de reeks van wedstrijden. De Trailblazers uit Portland hebben een quotering van 2.38 en doen daarmee niet veel onder voor de Mavericks. Omdat het een best of 7 concept is waarbinnen de wedstrijden worden afgewerkt, zal het erom gaan spannen wie er met de overwinning vandoor gaat.

Ook de andere wedstrijden in de play-offs worden door Stan James aangeboden, alsmede een weddenschap op de verschillende andere Europese competities. Zo komt iedere basketballiefhebber aan zijn trekken bij Stan James!

April 25, 2011 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.