Bij Stan James online wedden op Nederland-Denemarken

Zaterdag 9 juni 2012. Een datum die u ongetwijfeld al heel lang geleden met rood heeft omcirkeld in uw agenda met de bijbehorende opmerking ‘Nederland-Denemarken, 18.00 uur, EK 2012’. Aan het lange wachten is nu een einde gekomen, aangezien het eindelijk zover is. Stan James is er ook klaar voor en heeft speciaal voor u interessante voetbalweddenschappen op een rijtje gezet om het online wedden op EK voetbal zo aantrekkelijk mogelijk te maken.Nederland-Denemarken is een herhaling van de openingswedstrijd van Oranje twee jaar geleden tijdens het wereldkampioenschap in Zuid-Afrika. Hoewel het duel met 2-0 werd gewonnen, was het een listige wedstrijd voor het Nederlands elftal. Een eigen doelpunt van goede bekende Simon Poulsen moest de ban breken voor de mannen van bondscoach Bert van Marwijk. Dat zal nu ongetwijfeld niet anders zijn. Zowel Oranje als de Denen zijn twee jaar verder en kennen alle geheimen en trucjes van elkaar. Geen van beiden zal dan ook voor een verrassing komen te staan.

De meeste druk ligt uiteraard bij de vicewereldkampioen. Die moét winnen wil hij überhaupt nog kans maken om door te geraken in de poulefase. Deze torenhoge last neemt Oranje met zich mee, gezien het goede spel de afgelopen jaren. Voor Denemarken is het moéten presteren iets minder. Natuurlijk hoopt het Scandinavische land ook hoge ogen te gooien en wordt het onrustig als wederom van Nederland wordt verloren, maar weet trainer Morten Olsen ook dat Nederland het initiatief zal pakken.

Wie puur naar het spelersmateriaal kijkt, komt tot de conclusie dat ‘wij’ meer kwaliteit hebben en op basis daarvan Denemarken een poets zullen bakken. Stan James denkt er in ieder geval zo over. Met een quotering van 1.57 voor de winst staat Nederland er stukken beter voor dan de 6.50 voor een Deense overwinning. Als neutrale toeschouwer een gelijkspel als voetbalvoorspelling afsluiten brengt 3.80 in het laatje. Wilt u bij deze bookmaker online wedden op een herhaling van twee jaar geleden en dus een uitslag van 2-0 voor Nederland voorspellen? Dat zou u in het gunstigste geval een mooie winst van 6.00 keer de inzet opleveren.

Naast deze twee voetbalweddenschappen heeft Stan James er nog 55 in de aanbieding voor u. Als het aan deze bookmaker ligt, kan het online wedden op EK voetbal dus beginnen. Alleen u bent nog de ontbrekende schakel.

June 8, 2012 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Comments are closed.