De 10 Nederlandse darters op het WK

De 10 Nederlandse darters op het WKTraditiegetrouw sluiten de darters het jaar af en beginnen ze het volgende jaar met het WK darten. Van 15 tot en met 2 januari staan in het Alexandra Palace in Londen het PDC World Darts Championship op het programma. Namens Nederland is er dit jaar een zeer sterke afvaardiging over de plas vertrokken. In dit artikel kun je meer lezen over de kansen van de Nederlanders.

Natuurlijk staat er ook meer informatie over waar je kunt wedden op darten en hoe je kunt wedden op darts. Als je wilt gaan wedden op darten dan is het dus zeker aan te raden om dit artikel goed door te nemen. De kansen van de Nederlanders kun je ook een stuk beter inschatten als je veel naar de wedstrijden kijkt en de huidige vorm van de spelers weet. Kijk dus zoveel mogelijk van de sport om goed geïnformeerd te zijn.

Michael van Gerwen als grote kanshebber

Geen van de andere Nederlanders kent een even indrukwekkend jaar als Michael van Gerwen. Hij staat eerste in de Order of Merit, de De 10 Nederlandse darters op het WKinternationale ranglijst met het verdiende prijzengeld. Daarnaast wist hij dit seizoen al vele toernooien te winnen en staat hij te boek als de grote kanshebber voor het wereldkampioenschap. In 2014 wist hij het toernooi al eens te winnen, maar de jaren daarna werd hij voor de finale uitgeschakeld. Als je wilt gaan wedden op darten dan is hij echter zeker een goede keuze.

De quoteringen zullen waarschijnlijk niet super hoog zijn, aangezien iedereen weet dat hij veel kans maakt, maar het kan je alsnog een leuk bedrag opleveren. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om te wedden op darten door op zijn losse partijen in te zetten. In dat geval is het goed om te weten dat de eerstvolgende pot voor Van Gerwen op 23 december plaats zal vinden. Daarna volgen hopelijk nog drie andere wedstrijden tot de finale op 2 januari.

Jelle Klaasen en Raymond van Barneveld als outsiders

Na Michael van Gerwen is Jelle Klaasen de hoogst genoteerde Nederlander in de Order of Merit op plek nummer tien. Dit jaar gaat het, gezien zijn totale gewonnen prijzengeld van meer dan 700.000 euro, goed met de 32-jarige darter. Vorig jaar wist hij het bovendien tot de halve finale te schoppen. Hoe het deze editie zal verlopen is natuurlijk nog even afwachten, maar de kans dat hij de laatste rondes haalt of misschien zelfs in de finale mag darten is zeker aanwezig. De ouwe rot Raymond van Barneveld kent zeker niet zijn beste seizoen. Als voormalig wereldkampioen weet hij echter hoe het is om te winnen in Londen. Zijn vorm is de laatste tijd wisselvallig, maar als hij eenmaal in de flow komt en als zijn schema wat meezit dan kan hij ver komen. Indien je wilt wedden op darts dan kun je ook zeker deze twee mannen overwegen. De eerste paar rondes moeten normaal gesproken geen probleem zijn.

De iets minder kansrijke Nederlanders

Naast deze drie toppers zijn er ook nog zeven andere landgenoten die mee mogen doen aan het WK darts. Dit zijn de volgende mannen:

  • Vincent van der Voort
  • Benito van de Pas
  • Christian Kist
  • Jermaine Wattimena
  • Jeffrey de Graaf
  • Ron Meulenkamp
  • Jerry Hendriks

Op basis van hun plek op de ranglijst ligt het misschien niet helemaal in de lijn der verwachtingen dat ze ver gaan komen. Toch kunnen met name Van der Voort en Van de Pas zeker een paar rondes overleven. Als je wilt gaan wedden op darts dan kun je dus het beste voor deze twee kiezen. Als in de eerste ronde blijkt dat er meer Nederlanders doorgaan en de vorm dus goed zit kun je natuurlijk ook gerust eens wedden op deze darters.

Waar kun je wedden op darten?

Er zijn diverse online bookmakers waar je kunt inzetten op darten. Vooral bij Nederlandse en Engelse bookmakers zit je goed. In sommige andere landen is de sport veel minder populair en hier kun je dan vaak ook lang niet zoveel opties vinden. Als je wilt gaan wedden op darten kun je bijvoorbeeld uitstekend kiezen . Hier vind je veel mogelijkheden om in te zetten en kun je er soms ook voor kiezen om live te wedden op darten. Vooraf wedden kan uiteraard per wedstrijd maar ook over het gehele toernooi en bij de grotere wedstrijden vind je hier meerdere opties om te wedden op darten. Kies als je gaat wedden op darts voor een betrouwbare en veilige online bookmaker. Je komt op die manier nooit voor vervelende verrassingen te staan en je zal altijd snel je winst uitgekeerd krijgen.Wereldkampioenschap darten

Handig is ook dat je kunt profiteren van de welkomstbonus die op kan lopen tot wel 75 euro! Als je deze op tijd claimt kun je hem nog gebruiken om te wedden op darten. Het is daarnaast goed om te weten dat het aanmaken van een account hier helemaal gratis is. Het geld storten doe je bovendien eenvoudig via bijvoorbeeld iDeal. Als je kortom wilt wedden op darten dan zit je bij deze Nederlandse aanbieder zeker goed. Volg de wedstrijden van het WK Darts op de voet om een zo goed mogelijk inzicht te hebben in de vorm van de spelers. Van 15 december tot 2 januari staan er vrijwel elke dag meerdere wedstrijden op het programma, dus de keuze is in ieder geval groot genoeg!

 

 

 

 

 

December 20, 2016 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Leave a Reply