Badr Hari versus Rico Verhoeven

Badr Hari versus Rico VerhoevenAl vele maanden werd er uitgekeken naar de confrontatie tussen de twee grootmachten in het kickboksen. De Nederlandse Marokkaan Badr Hari was in het verleden de beste ter wereld in meerdere vechtsportdisciplines. Sinds zijn vervroegde pensioen is Rico Verhoeven echter meervoudig wereldkampioen bij het kickboksen en hij was dan ook favoriet bij de online bookmakers. Nadat Hari een ‘target list’ op zijn sociale media kanalen zette werd hij live op tv uitgedaagd door de 27-jarige Verhoeven.

De uitdaging werd geaccepteerd door Badr Hari en vanaf dat moment begonnen de voorbeschouwing op wat voor velen het grootste gevecht ooit moest worden. Hoe het uiteindelijk afliep kun je hier lezen. Ook staat er meer informatie over de online bookmakers waarbij je op dit soort wedstrijden kunt wedden. Tevens blikken we vooruit op een eventueel volgend duel tussen deze twee zwaargewichten.

Onrust in de arena

De wedstrijdorganisatoren van de Glory klasse in het kickboksen kozen als locatie de König Pilsner Arena in het Duitse Oberhausen. Met een uitverkocht stadion en vele Nederlandse en Marokkaanse fans die de tocht hadden gemaakt bleek dit een uitstekende locatie. Er werden overigens meerdere wedstrijden uitgevochten voordat het main event van de avond aan de beurt was. De eveneens Nederlandse Nieky Holzken verloor hierbij helaas voor het eerst een wedstrijd in zijn klasse.

Al bij de opkomst van Badr Hari en Rico Verhoeven bleek dat niet iedereen in de arena de emoties onder controle had. Het gevecht begon wat later dan verwacht omdat groepjes supporters met elkaar op de vuist gingen. Toen deze brandjes eenmaal geblust waren kon de strijd losbarsten. Vlak voor de wedstrijd vormde een intense staar-wedstrijd tussen de twee zwaargewichten de opmaat voor een explosief en agressief gevecht.

Slechts twee rondes nodig

Bij de wedstrijden van de Glory organisatie vecht men over het algemeen drie tot vijf rondes van elk drie minuten. Het gaat dus om een Badr Hari versus Rico Verhoevenrelatief korte tijd waarin je moet proberen zoveel mogelijk schade aan te richten bij de tegenstander.

Met het geweld van deze twee zwaargewichten kan het echter snel gaan en vaker wel dan niet komt er een knock-out of technische knock-out aan te pas om de winnaar te bepalen. Bij de online bookmakers kon je dan ook inzetten op het aantal rondes die jij dacht dat nodig waren om een winnaar uit te roepen. In de eerste ronde ging met name Badr Hari er vol op. Hij staat niet bekend om zijn uithoudingsvermogen en probeerde dan ook snel een einde aan de wedstrijd te maken.

Verhoeven kan echter, naast uitdelen, ook uitstekend incasseren en hij kwam zonder grote schade op te lopen de eerste drie minuten door. Ongeveer halverwege de tweede ronde werd Badr Hari flink getrapt op zijn arm. Vrijwel meteen kwam een zwelling opzetten en Hari gaf aan niet door te kunnen. Opgeven met een blessure staat in deze sport natuurlijk gelijk aan verliezen en op deze manier ging Verhoeven er met de winst vandoor. Dikke winsten dus voor diegenen die bij online bookmakers op dit verloop hadden ingezet of voor wie op Rico Verhoeven had gewed. Achteraf bleek dat een gebroken arm het einde van de strijd betekende voor Badr Hari.

Toekomstige spannende wedstrijden

Badr Hari versus Rico VerhoevenHoewel dit grote gevecht inmiddels voorbij is, komen er nog voldoende spannende en spectaculaire wedstrijden aan waarbij je bij diverse online bookmakers kunt inzetten. Beide mannen kondigden bijvoorbeeld al aan dat ze graag een rematch zouden willen doen. Badr Hari zei zelfs dat hij Rico Verhoeven volgend jaar knock-out zal slaan. Natuurlijk aast Badr Hari op revanche na deze teleurstellende wedstrijd. Rico Verhoeven wil op zijn beurt maar wat graag blijven bewijzen de beste ter wereld te zijn.

Badr Hari leek echter, tot zijn blessure, een klein overwicht te hebben in de wedstrijd. Een rematch kan dus zomaar een ander resultaat opleveren. Ook kan het zomaar zijn dat andere kickboksers Verhoeven uitdagen om hem zijn wereldtitel af te nemen. Hij is al vier jaar in het bezit van de wereldtitel van Glory en bij veel online bookmakers zal je kunnen wedden als hij weer eens een uitdager krijgt.

Wedden op kickboksen bij online bookmakers

Als je wilt gaan wedden op kickboksen dan kan het zeker lonen om diverse online bookmakers te proberen. Vaak verschillen de quoteringen maar ook de opties die de online bookmakers aanbieden. Bij sommigen kun je bovendien live wedden op kickboksen, terwijl anderen juist vooraf meer opties bieden. Ook verschilt vaak de welkomstbonus per site en als je hier slim van profiteert dan kan het je veel geld opleveren. Online bookmakers die wij aanraden omdat ze goede quoteringen geven en 100% veilig en betrouwbaar zijn, zijn de volgende.

Kortom, als je in wilt zetten op kickboksen of één van de vele andere sporten die deze online bookmakers aanbieden dan kun je hier uitstekend terecht. Je kunt meestal gemakkelijk, bijvoorbeeld via iDeal, geld op je account zetten waarna het plezier en de spanning kan beginnen!

 

 

December 20, 2016 by : posted in Bookmaker Nieuws No Comments

Leave a Reply